Tartă Cu Cremă De Rubarbă

Tartă Cu Cremă De Rubarbă
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu cremă de rubarbă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 4,39 USD pe porție. O porție conține 2599 calorii, 24g de proteine, și 133g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Mamei. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Dacă aveți alune, făină, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Tarta Streusel De Rubarbă Cu Zahăr Brun-Înghețată De Smântână, Tartă Cu Cremă De Rubarbă, și Tartă de căpșuni-rubarbă cu cremă de caise.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Tigaie cu unt spingform, 9X3 inci sau tigaie pătrată de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă 1 1/2 căni de făină și zahărul brun într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Tăiați în unt, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până se sfărâmă. Rezervați 1/2 cană amestec pentru topping. Apăsați amestecul rămas pe partea de jos și 1 1/2 inci în sus a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți 15 minute sau până se rumenesc și setați.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Bateți ouăle cu mixerul electric la viteză mare 1 minut până când culoarea lămâii. Bateți în zahăr, 2 linguri făină, sarea și jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
6
Presărați rubarba peste crusta caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Se toarnă amestecul de ouă peste rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Adăugați alune la amestecul sfărâmicios rezervat; se presară deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
9
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când setul și cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește cu cel puțin 2 ore înainte de servire. Rulați spatula metalică de-a lungul părții de tartă pentru a slăbi; îndepărtați partea tigaiei. A se păstra acoperit la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate21
Revista