Tartă Cu Cremă De Rubarbă
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu cremă de rubarbă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 4,39 USD pe porție. O porție conține 2599 calorii, 24g de proteine, și 133g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Mamei. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Dacă aveți alune, făină, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Tarta Streusel De Rubarbă Cu Zahăr Brun-Înghețată De Smântână, Tartă Cu Cremă De Rubarbă, și Tartă de căpșuni-rubarbă cu cremă de caise.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Tigaie cu unt spingform, 9X3 inci sau tigaie pătrată de 9 inci.
Se amestecă 1 1/2 căni de făină și zahărul brun într-un castron mediu.
Tăiați în unt, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până se sfărâmă. Rezervați 1/2 cană amestec pentru topping. Apăsați amestecul rămas pe partea de jos și 1 1/2 inci în sus a tigaiei.
Coaceți 15 minute sau până se rumenesc și setați.
Bateți ouăle cu mixerul electric la viteză mare 1 minut până când culoarea lămâii. Bateți în zahăr, 2 linguri făină, sarea și jumătate și jumătate.
Presărați rubarba peste crusta caldă.
Se toarnă amestecul de ouă peste rubarbă.
Adăugați alune la amestecul sfărâmicios rezervat; se presară deasupra.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când setul și cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește cu cel puțin 2 ore înainte de servire. Rulați spatula metalică de-a lungul părții de tartă pentru a slăbi; îndepărtați partea tigaiei. A se păstra acoperit la frigider.