Peach Cream Tart este un vegetarian desert. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 574 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, piersici, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tartă Cu Cremă De Piersici, Tartă Cu Cremă De Afine Și Piersici, și Tartă cu piersici și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Așezați făina, untul și smântâna în robotul de bucătărie și pulsul pentru a combina. Când aluatul a format o bilă, bateți cu mâinile ușor făinoase în partea de jos și părțile laterale ale unei tăvi de tartă de 10 inci, cu un fund detașabil cu laturi de 1/2 inci sau un vas rotund gratinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Formă Tartă
2
Coaceți aproximativ 15 minute, până când crusta este setată, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Lăsați să se răcească în timp ce pregătiți umplutura.
4
Coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Pentru a face umplutura: dacă folosiți piersici proaspete, curățați și feliați gros piersicile. Aranjați feliile de piersici proaspete sau conservate în cercuri suprapuse deasupra crustei, până când este complet acoperită. Umpleți crusta, deoarece piersicile se vor extrage în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Combinați gălbenușurile de ou, smântâna, zahărul și făina și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Gălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
7
Se toarnă amestecul peste piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
8
Așezați tigaia de tartă pe o foaie de copt și coaceți aproximativ 1 oră, până când crema se fixează și are o culoare aurie palidă. Acoperiți cu un cort din folie de aluminiu dacă crusta devine prea întunecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Foaie De Copt
Cuptor
Formă Tartă
9
Transferați tigaia cu tartă într-un suport de sârmă pentru a se răci. Când se răcește, scoateți peretele lateral al tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Formă Tartă
Tigaie
10
Pentru a face glazura, combinați conservele sau jeleul și limonada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Limonadă
Dressing Japonez De Susan Preparat
Jeleu
11
Întindeți cu o perie de patiserie peste vârful tartei calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
12
Serviți tarta caldă, la temperatura camerei sau răcită.
13
* Nota bucătarului: dacă folosiți piersici proaspete, presărați cu puțin suc de lămâie după feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate