Tartă Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Căpșuni
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 2470 calorii, 46G de proteine, și 181g de grăsime pe porție. Pentru $14.5 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Este perfect pentru Ziua Mamei. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fructe de pădure, frunze de mentă, margarină fără lactate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ tartă cu nucă de cocos cu căpșuni (fără gluten + vegan), Tartă Cu Cremă De Căpșuni, și Tartă Cu Cremă De Căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 PCR și ungeți ușor o plăcintă sau o tigaie de 8 inci.
Așezați făina de cocos, făina de migdale, uleiul de cocos sau margarina și zahărul într-un robot de bucătărie sau într-un bol de amestecare și amestecați sau amestecați scurt pentru a combina.
Adăugați oul și amestecați sau amestecați scurt, pentru a combina.Apăsați amestecul în bază și în sus pe părțile laterale ale tigaiei pregătite, făcându-l cât mai uniform posibil.Înțepați baza patiseriei cu o furculiță și coaceți-o timp de 25 de minute, sau până când crusta este ușor bronzată.În timp ce crusta se răcește, pregătiți umplutura.
Așezați amidonul de porumb într-o tigaie mică și bateți treptat într-o cantitate mică de lapte de cocos până când aveți o pastă netedă. Bateți treptat restul de lapte de cocos.
Încălziți amestecul la foc mic, amestecând continuu, până când crema se îngroașă.Gatiti 1-2 minute mai mult, apoi scoateti crema de pe foc si amestecati lichiorul.Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei timp de 10 până la 15 minute.Puneți crema de nucă de cocos în coaja de patiserie și neteziți-o.Feliați fructele, dacă este necesar, și aranjați peste cremă.Decorați cu frunze de mentă, dacă doriți, și serviți la temperatura camerei.