Tartă cu cremă de cireșe și nucă de cocos
Tarta cu cremă de cireșe și nucă de cocos este o vegetarian desert. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 344 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de gălbenușuri de ou, apă, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Popsicles Cu Lapte De Cireșe Și Nucă De Cocos, Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, și Tartă De Patiserie Cu Puf Cu Cremă De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie. Puls pentru a combina.
Se adaugă untul și se pulsează până când untul este în bucăți de mărimea unui bob de mazăre.
Combinați apa și extractul de vanilie și stropiți peste amestec. Pulsul se combină până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere-nu trebuie combinat complet într-o minge.Întoarceți amestecul pe o bucată de folie de plastic și formați într-un disc de aproximativ 1 inch grosime. Dacă aveți probleme în a-l face să se lipească, adăugați încă câteva picături de apă. Înfășurați aluatul și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 10 inci (pentru a se potrivi cu o tigaie rotundă de 9 inci) sau pentru a se potrivi cu o tigaie dreptunghiulară de 4 inci x 13 inci. Ușor aluatul în tigaie și apăsați în părțile laterale pentru a forma.Răciți tigaia cu aluat la frigider în timp ce preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați aluatul cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Coaceți crusta de tartă timp de 15 până la 20 de minute.
Scoateți folia și coaceți până devin aurii, încă 12 până la 15 minute.
Combinați 3/4 cană (172g) de lapte de cocos cu 2 linguri (30g) de zahăr într-o cratiță mică.
Se încălzește pe aragaz la foc mediu până când zahărul se dizolvă și apar bule pe marginea cratiței.Între timp, amestecați gălbenușurile de ou și 3 linguri (44g) zahăr într-un castron.
Bateți amidonul de porumb și restul de 1/4 cană (46g) lapte de cocos într-un castron mic și apoi adăugați la amestecul de gălbenușuri de ou, amestecând pentru a combina.
Întindeți conservele de cireșe uniform pe fundul cojii de tartă.Lingurați crema de patiserie deasupra conservelor și întindeți uniform. Umpleți coaja de tartă până chiar sub vârf; este posibil să mai rămână niște cremă de patiserie.Spălați și lăsați cireșele și feliați-le în jumătate. Aranjați jumătățile de cireșe deasupra cremei de patiserie.