Tartă cu cremă de cireșe și nucă de cocos

Tartă cu cremă de cireșe și nucă de cocos
Tarta cu cremă de cireșe și nucă de cocos este o vegetarian desert. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 344 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de gălbenușuri de ou, apă, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Popsicles Cu Lapte De Cireșe Și Nucă De Cocos, Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, și Tartă De Patiserie Cu Puf Cu Cremă De Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie. Puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se adaugă untul și se pulsează până când untul este în bucăți de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3
Combinați apa și extractul de vanilie și stropiți peste amestec. Pulsul se combină până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere-nu trebuie combinat complet într-o minge.Întoarceți amestecul pe o bucată de folie de plastic și formați într-un disc de aproximativ 1 inch grosime. Dacă aveți probleme în a-l face să se lipească, adăugați încă câteva picături de apă. Înfășurați aluatul și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 10 inci (pentru a se potrivi cu o tigaie rotundă de 9 inci) sau pentru a se potrivi cu o tigaie dreptunghiulară de 4 inci x 13 inci. Ușor aluatul în tigaie și apăsați în părțile laterale pentru a forma.Răciți tigaia cu aluat la frigider în timp ce preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați aluatul cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți crusta de tartă timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți folia și coaceți până devin aurii, încă 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1
Combinați 3/4 cană (172g) de lapte de cocos cu 2 linguri (30g) de zahăr într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se încălzește pe aragaz la foc mediu până când zahărul se dizolvă și apar bule pe marginea cratiței.Între timp, amestecați gălbenușurile de ou și 3 linguri (44g) zahăr într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Bateți amidonul de porumb și restul de 1/4 cană (46g) lapte de cocos într-un castron mic și apoi adăugați la amestecul de gălbenușuri de ou, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Întindeți conservele de cireșe uniform pe fundul cojii de tartă.Lingurați crema de patiserie deasupra conservelor și întindeți uniform. Umpleți coaja de tartă până chiar sub vârf; este posibil să mai rămână niște cremă de patiserie.Spălați și lăsați cireșele și feliați-le în jumătate. Aranjați jumătățile de cireșe deasupra cremei de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CireșeConserve De Cireșe
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista