Tartă cu cremă de cireșe și nucă de cocos

Tartă cu cremă de cireșe și nucă de cocos
Tarta cu cremă de cireșe și nucă de cocos este o vegetarian desert. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 344 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de gălbenușuri de ou, apă, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Popsicles Cu Lapte De Cireșe Și Nucă De Cocos, Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, și Tartă De Patiserie Cu Puf Cu Cremă De Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie. Puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se adaugă untul și se pulsează până când untul este în bucăți de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Combinați apa și extractul de vanilie și stropiți peste amestec. Pulsul se combină până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere-nu trebuie combinat complet într-o minge.Întoarceți amestecul pe o bucată de folie de plastic și formați într-un disc de aproximativ 1 inch grosime. Dacă aveți probleme în a-l face să se lipească, adăugați încă câteva picături de apă. Înfășurați aluatul și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 10 inci (pentru a se potrivi cu o tigaie rotundă de 9 inci) sau pentru a se potrivi cu o tigaie dreptunghiulară de 4 inci x 13 inci. Ușor aluatul în tigaie și apăsați în părțile laterale pentru a forma.Răciți tigaia cu aluat la frigider în timp ce preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați aluatul cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți crusta de tartă timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți folia și coaceți până devin aurii, încă 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1
Combinați 3/4 cană (172g) de lapte de cocos cu 2 linguri (30g) de zahăr într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se încălzește pe aragaz la foc mediu până când zahărul se dizolvă și apar bule pe marginea cratiței.Între timp, amestecați gălbenușurile de ou și 3 linguri (44g) zahăr într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Bateți amidonul de porumb și restul de 1/4 cană (46g) lapte de cocos într-un castron mic și apoi adăugați la amestecul de gălbenușuri de ou, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Întindeți conservele de cireșe uniform pe fundul cojii de tartă.Lingurați crema de patiserie deasupra conservelor și întindeți uniform. Umpleți coaja de tartă până chiar sub vârf; este posibil să mai rămână niște cremă de patiserie.Spălați și lăsați cireșele și feliați-le în jumătate. Aranjați jumătățile de cireșe deasupra cremei de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CireșeConserve De Cireșe
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
ConservăConservă
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
2
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista