Tartă Cu Cremă De Budincă De Lămâie

Tartă Cu Cremă De Budincă De Lămâie
Tarta cu cremă de budincă de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 15 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 349 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți unt, amestec instant de budincă de lămâie, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 19%. Încercați Tartă De Budincă Irlandeză Cu Lămâie, Prăjituri Triple pentru bebeluși cu lămâie cu cremă de budincă de lămâie, și Budincă de lămâie Tangy cu înghețată de bezea de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci. Răciți bătătoarele unui mixer electric și un vas de amestecare din metal sau sticlă în congelator.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați făina, 1/2 cană de zahăr, unt și suc de lămâie cu 2 furculițe într-un castron mare până când sunt bine combinate; apăsați amestecul în fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ferm și ușor auriu, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Lăsați crusta să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
5
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mare timp de 2 minute; se lasă să stea până se fixează ușor, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Bateți smântâna, smântâna, 2/3 cană de zahăr pentru cofetari și extractul de vanilie în vasul răcit, folosind bătătoarele răcite, până când amestecul este gros și pufos, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Amestecul trebuie să formeze vârfuri rigide atunci când bătăile sunt ridicate drept în sus. Refrigerați amestecul de cremă timp de 20 de minute pentru a continua să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
8
Lingurați budinca de lămâie într-un strat uniform peste crustă și deasupra cu amestec de frișcă într-un strat; presărați cu coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista