Tartă Cu Cremă Balsamică De Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu cremă balsamică cu căpșuni. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 316 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,56 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Această rețetă este plăcută de 146 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic îmbătrânit, sare, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Tartă cu căpșuni și cremă, Tartă de foietaj cu usturoi și arpagic cu brânză de capră și Pesto cu rucola, pepene verde și căpșuni-burniță balsamică, și Tartă cu cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron de procesor de alimente, făină de puls, zahăr cofetari, cacao și sare până când sunt combinate, aproximativ 3 impulsuri de o secundă.
Adăugați unt și pulsați până când amestecul este consistența nisipului umed, fără bucăți vizibile de unt rămase, aproximativ 10 până la 15 impulsuri rapide.
Adăugați gălbenușul și pulsul până când aluatul începe să se unească. Înfășurați aluatul cu folie de plastic pe disc de 5 inci și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți aluatul între 2 bucăți de hârtie pergament, folie de plastic sau pe o suprafață ușor făinată până la un cerc de 13 inci. Rulați ușor aluatul cu sucitorul și întindeți-l peste tigaia de tartă. Apăsați aluatul în partea de jos și părțile laterale ale tigaiei. Se răcește la congelator timp de 15 minute.
Când cuptorul este gata, tapetați coaja de plăcintă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru asta) și coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 10 minute.
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți plăcinta și coaceți până când crusta de jos începe să pufăie ușor, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Când sunteți gata să asamblați tarta, așezați crema de patiserie răcită într-un castron mare și folosiți un tel mare pentru a o bate până când crema este netedă și strălucitoare.
Turnați crema de patiserie bătută în coaja de tartă răcită și folosiți o spatulă pentru a netezi blatul. Se acoperă cu fructele de pădure proaspete, feliate și se stropesc cu oțetul.
Serviți imediat pentru cele mai bune rezultate și răciți resturile.