Tartă cu ciuperci și spanac pentru copii
Tarta cu ciuperci și spanac pentru bebeluși durează aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 297 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 114 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați Cheddar Matur, frunze de spanac pentru copii, ciuperci nasture și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare sunt Salată De Spanac Și Ciuperci Portobello, Risotto de Bacon și ciuperci sălbatice cu spanac pentru copii, și Tartă Cu Ciuperci, Spanac Și Scallion.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată și folosiți-o pentru a tapeta o formă de flan adâncă de 22 cm.
Lăsați marginile să depășească, nu le tăiați încă. Se răcește la frigider sau congelator timp de cel puțin 15 minute.
Tapetați carcasa de tartă cu pergament de copt și umpleți-o cu fasole de copt.
Așezați pe o tavă de copt, apoi coaceți timp de 15-20 de minute.
Scoateți fasolea și pergamentul, apoi reveniți la cuptor pentru încă 5 minute pentru a găti baza.
Scoateți, apoi reduceți temperatura cuptorului la 160C / ventilator 140C / gaz
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, apoi gătiți ciupercile timp de 1 min.
Adăugați spanacul, apoi gătiți încă 3 minute sau până se ofilesc.
Combinați ouăle cu laptele și smântâna într-un ulcior și condimentați bine. Construiți tarta stropind brânza pe bază, apoi împrăștiați peste legume și turnați peste amestecul de smântână și ouă.
Presărați cimbru deasupra, apoi coaceți timp de 40-45 de minute sau până când este setat.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Tăiați marginile de patiserie și serviți în felii cu salatele, mai jos.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.