Tartă cu ciuperci, ceapă și m
Tarta cu ciuperci, ceapă și M. M. nster necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 106g de proteine, 117g de grăsime, și un total de 2579 calorii. Pentru $11.69 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, ceapă, ciuperci cremini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 82%. Rețete similare includ Bacon, ceapă și tartă M M, Ceapă De Ciuperci Gruyere Tartă, și Tarta cu ciuperci si ceapa caramelizata.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Se toarnă ulei într-un 12-cu 17-in. tava de copt cu ramă și uleiul ușor cu un prosop de hârtie.
Presărați tigaia cu făină de porumb.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul cu mâinile și/sau rulați cu un sucitor într-un dreptunghi aproximativ de aceeași dimensiune ca tigaia.
Transferați aluatul în tigaie, întinzându-vă pentru a se potrivi. Îndoiți peste 1/2 in. de aluat în jurul marginilor pentru a forma o margine ușor ridicată pentru tartă. Înțepați aluatul peste tot cu o furculiță.
Încălziți o tigaie mare la foc mare. Când este fierbinte, adăugați ulei de măsline și rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ciuperci și cimbru; se presară sare și piper negru proaspăt măcinat. Gatiti ciupercile, amestecand, pana cand nu mai dau lichid si incep sa se rumeneasca.
Adăugați ceapa tocată, reduceți focul la mediu-mare și gătiți, amestecând până când ceapa se înmoaie, aproximativ 4 minute. Împrăștiați ciupercile și ceapa peste aluatul de tartă, apoi presărați brânza uniform deasupra.
Coaceți tarta până când brânza este topită și începe să se rumenească și crusta este crocantă și bine rumenită, 20 până la 25 de minute. Ridicați din tigaie cu o spatulă, tăiată în aproximativ 2 inci. pătrate și serviți imediat.
Faceți înainte: tarta poate fi făcută cu până la 2 zile înainte și păstrată învelită în hârtie cerată la temperatura camerei. Pentru a servi, desfaceți și reîncălziți 10 minute la 20