Tartă Cu Cheesecake Cu Trei Fructe De Pădure

Tartă Cu Cheesecake Cu Trei Fructe De Pădure
Această rețetă servește 30. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă de brânză philadelphia, topping cu bici rece și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Nu Coace Cheesecake Triple Berry Star Tartă, Tartă Triplă Cu Fructe De Pădure, și Triple Berry Linzer Tartă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă firimiturile de napolitane și untul până se amestecă; apăsați pe partea de jos și în sus a tigaiei de 9 inci cu fundul detașabil. Congelați în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează. Se amestecă ușor biciul rece; lingura în crustă. Sus cu fructe de padure. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați gheață; se amestecă până se topește. La frigider 15 min. sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
5
Lingurați gelatina peste fructe în tigaie. Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista