Tartă cu ceapă dulce cu urzici, măcriș și ou Pocat

Tartă cu ceapă dulce cu urzici, măcriș și ou Pocat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tarta de ceapă dulce cu urzici, măcriș și ou Pocat. O porție conține 961 calorii, 20g de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,89 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, bulion de pui, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Tarta de măcriș și ceapă, Ouă Pocate În Măcriș Cu Unt, și Tartă cu cartofi dulci și ceapă cu susul în jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați urzicile la Sorel și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UrzicaUrzica
SorrelSorrel
2
Încălziți uleiul de măsline într-un set mare de tigaie saut saut la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând aproximativ 3 minute până când s-au înmuiat oarecum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut de două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Adăugați toate verdeața în tigaie împreună cu bulionul de pui. Fierbeți verdeața aproximativ 20 de minute, amestecând des, până când umezeala aproape s-a evaporat. Opriți focul și puneți-le deoparte.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
VerziiVerzii
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați o foaie de foietaj cumpărată din magazin pe blatul din fața dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
7
Se presară uniform cu maghiran uscat de la nr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran UscatMaghiran Uscat
8
Așezați cealaltă foaie deasupra.
9
Rulați ambele foi împreună într-un pătrat dur de 16 cm.16 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Tăiați acest lucru în 4 aproximativ 8 pătratele de 8 inch. Formele rustice sunt foarte bune. Mutați pătratele pe două foi de copt căptușite cu pergament și dați-le la frigider.Topiți untul într-o tigaie mare de sote setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați ceapa și câteva vârfuri de sare. Gatiti ceapa, amestecand des, aproximativ 3 minute. Apoi continuați să le gătiți, netulburate, până când încep să se rumenească pe margini. Amestecați ceapa și gătiți încă câteva momente netulburate pentru a rumeni în continuare ceapa acum în contact cu fundul cratiței. Reduceți focul la minim și adăugați frunza de dafin, fulgii de ardei roșu dacă folosiți și maghiranul rămas. Continuați să gătiți, amestecând des, până când ceapa este ușor aurie, încă aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
MaghiranMaghiran
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Îndepărtați frunza de dafin și reglați condimentul.Scoateți pătratele rulate de aluat din frigider. Împărțiți amestecul de ceapă uniform între pătratele de aluat lăsând o margine de aproximativ 1 inch. Îndoiți aceste margini peste ele, creând o margine ridicată. Crimpați aluatul de jur împrejur pentru a asigura o etanșare bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
13
Presărați marginile aluatului cu puțină sare suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
14
Coaceți până când crusta se rumeneste aproximativ 35 minutes.To servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Încălziți verdele la foc mediu, amestecând des. În același timp, aduceți o oală cu apă la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Adăugați oțetul în apă. Crăpați un ou, păstrând gălbenușul în tact și turnați-l cu grijă într-un mic ramekin. Scufundați ramekinul în apa care fierbe, permițând o parte din apă în ramekin. Odată ce oul începe să albească cu grijă se toarnă în apă fierbinte. Folosiți o lingură pentru a rula ușor oul în apă înainte de a-l lăsa să se așeze pe fund. Repetați cu celelalte 3 ouă. Gatiti-le 3 minute si nu mai mult. Folosind o lingură cu fante, mutați cu grijă ouăle pe o farfurie încălzită.Completați fiecare tartă de ceapă cu o cantitate echitabilă de verdeață, urmată de un ou pocat pe tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
VerziiVerzii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
17
Se presară piper și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista