Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați caramelul condimentat cu vanilie și Tarta cu pere. Această rețetă face 10 porții cu 272 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați albușul de ou, untul, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Gem De Pere De Vanilie Condimentat, Tarta Condimentată Cu Afine Și Pere, și Unt De Pere Condimentat Cu Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Întindeți patiseria la pătrat de 12 inci și tăiați colțurile, formând o crustă ușor rotunjită. (Dacă utilizați puffpastry cu unt, rulați până la Runda de 12 inci.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
10 Chifle Albe Pentru Cină
2
Transferpastry la 10-inch-diametru springform pan, presare patiserie ferm pe partea de jos și 1 to1 1/2 inch sus părți ale tigaie. Congelați crusta până lafirmă, 1 până la 1 1/2 ore. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Acoperiți și păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
1
Se topește untul în mari greiskillet la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
2
Adăugați zahăr și next4 ingrediente. Răzuiți semințele din vanillabean; adăugați fasole. Creșteți căldura la mediu-mareși gătiți, amestecând până când zahărul se topește șise transformă în maro (culoarea untului de arahide), aproximativ3 minute. Reduceți căldura la mediu; adăugațipere, rotunjite în jos. Gatiti pana cand perele sunt aproape fragede, intoarcandu-se si miscandu-se din cand in cand pentru a asigura chiargătit, 10 până la 15 minute, în funcție de coacerea perelor. Întoarceți cu grijă perele; continuați să gătiți până când perele sunt foarte fragede,cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Jumătăți De Pere în Sirop
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3
Îndepărtați skilletde la căldură; pere reci în tigaie cu condimente(perele vor elibera suc în timp ce se răcesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Se topește untul într-o cratiță micăpeste căldură scăzută. Răzuiți semințele din vanillabean; adăugați fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Adăugați scorțișoară,anason stelat și cuișoare. Creșteți căldura la mediu; gătiți până când untul este auriu (urmăriți pentru a evitaarderea), 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, Tocat
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni La Picior
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3
Scoateți vanilabean și condimente din unt; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
4
Bateți zahărul, oul și sarea grosieră încastron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
5
Bateți în făină. Treptatamestecați untul rumenit în ou mixture.DO înainte: perele și umplutura pot fi făcute cu 6ore înainte. Acoperiți separat; lăsați să stea latemperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Bomboane Salvatoare
Jumătăți De Pere în Sirop
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Bateți umplutura înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Rack poziție în centrul cuptorului; preincalzire 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Periați crusta înghețată cu ou bătutalb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
9
Se toarnă umplutura în crustă; răspândiți uniformpeste fundul crustei (umplutura va fi foartesubțire). Folosind spatula cu fante, îndepărtați pereledin tigaie, permițând excesul de sirop să se scurgăînapoi în tigaie; sirop de rezervă. Arrangepears, partea rotunjită în sus, deasupra umpluturii (aproximativ 9 margine în jurul și 3 în centrul tigaiei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Coaceți tarta până când crusta este aurie profundă și umplutura este setată și maro la margini, aproximativ 1 oră. Rulați cuțitul mic în jurul părților laterale ale panto slăbiți tarta. Eliberați părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Transfertart la platou.
12
Lăsați să stea, neacoperit, la camerătemperatura să se răcească ușor până se încălzește.
13
Chiar înainte de servire, fierbeți siropul în skilletpână se reduce la 1/3 cană generoasă, 1 până la 2 minute. Aruncați condimentele.