Tartă cu Caramel și pere condimentată cu vanilie

Tartă cu Caramel și pere condimentată cu vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați caramelul condimentat cu vanilie și Tarta cu pere. Această rețetă face 10 porții cu 272 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați albușul de ou, untul, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Gem De Pere De Vanilie Condimentat, Tarta Condimentată Cu Afine Și Pere, și Unt De Pere Condimentat Cu Vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți patiseria la pătrat de 12 inci și tăiați colțurile, formând o crustă ușor rotunjită. (Dacă utilizați puffpastry cu unt, rulați până la Runda de 12 inci.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Transferpastry la 10-inch-diametru springform pan, presare patiserie ferm pe partea de jos și 1 to1 1/2 inch sus părți ale tigaie. Congelați crusta până lafirmă, 1 până la 1 1/2 ore. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Acoperiți și păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1
Se topește untul în mari greiskillet la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2
Adăugați zahăr și next4 ingrediente. Răzuiți semințele din vanillabean; adăugați fasole. Creșteți căldura la mediu-mareși gătiți, amestecând până când zahărul se topește șise transformă în maro (culoarea untului de arahide), aproximativ3 minute. Reduceți căldura la mediu; adăugațipere, rotunjite în jos. Gatiti pana cand perele sunt aproape fragede, intoarcandu-se si miscandu-se din cand in cand pentru a asigura chiargătit, 10 până la 15 minute, în funcție de coacerea perelor. Întoarceți cu grijă perele; continuați să gătiți până când perele sunt foarte fragede,cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Îndepărtați skilletde la căldură; pere reci în tigaie cu condimente(perele vor elibera suc în timp ce se răcesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Se topește untul într-o cratiță micăpeste căldură scăzută. Răzuiți semințele din vanillabean; adăugați fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Adăugați scorțișoară,anason stelat și cuișoare. Creșteți căldura la mediu; gătiți până când untul este auriu (urmăriți pentru a evitaarderea), 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3
Scoateți vanilabean și condimente din unt; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
4
Bateți zahărul, oul și sarea grosieră încastron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți în făină. Treptatamestecați untul rumenit în ou mixture.DO înainte: perele și umplutura pot fi făcute cu 6ore înainte. Acoperiți separat; lăsați să stea latemperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Bateți umplutura înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Rack poziție în centrul cuptorului; preincalzire 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Periați crusta înghețată cu ou bătutalb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Se toarnă umplutura în crustă; răspândiți uniformpeste fundul crustei (umplutura va fi foartesubțire). Folosind spatula cu fante, îndepărtați pereledin tigaie, permițând excesul de sirop să se scurgăînapoi în tigaie; sirop de rezervă. Arrangepears, partea rotunjită în sus, deasupra umpluturii (aproximativ 9 margine în jurul și 3 în centrul tigaiei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Coaceți tarta până când crusta este aurie profundă și umplutura este setată și maro la margini, aproximativ 1 oră. Rulați cuțitul mic în jurul părților laterale ale panto slăbiți tarta. Eliberați părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Transfertart la platou.
12
Lăsați să stea, neacoperit, la camerătemperatura să se răcească ușor până se încălzește.
13
Chiar înainte de servire, fierbeți siropul în skilletpână se reduce la 1/3 cană generoasă, 1 până la 2 minute. Aruncați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
14
Siropul de stropire se suprapune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
15
Serviți tarta ușor caldă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista