Tartă cu caise și afine

Tartă cu caise și afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu caise și afine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 86 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, făină, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tartă cu caise și afine, Tarta Cu Caise, și Tarta Cu Nuci De Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un mixer în picioare prevăzut cu paleta, amestecați pasta de migdale, zahărul și sarea cu 3 linguri de unt la viteză medie până la omogenizare. Bateți în untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați 2 căni de făină și bateți la viteză mică până se combină, apoi bateți oul și laptele. Răzuiți aluatul pe o bucată de folie de plastic și aplatizați-l într-un disc. Înfășurați bine și dați-l la frigider timp de 2 ore, până când este foarte ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul la o rundă de 14 inci, grosime de 1/4 inci; transferați într-o tigaie de tartă canelată de 12 inci cu fundul detașabil, apăsând peste partea inferioară și în sus, fără a vă întinde. Tăiați orice exces de aluat. Congelați coaja timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Tapetați coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Coaceți timp de 35 de minute, până când patiseria este fermă și începe să se coloreze.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți folia și greutățile și coaceți coaja încă 20 de minute, până devin aurii și fierte. Dacă janta începe să se rumenească prea repede, acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Transferați coaja de tartă într-un raft; lasa sa se raceasca.
9
Într-o cratiță medie, combinați laptele cu boabele de vanilie și semințele și jumătate din zahăr. Se aduce la foc mic la foc moderat, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Se ia de pe foc.
11
Scoateți boabele de vanilie și rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
12
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți ouăle cu amidonul de porumb și zahărul rămas până se omogenizează. Treceți treptat în jumătate din laptele fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Se toarnă amestecul în cratiță și se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând constant, până când crema de patiserie se îngroașă, 3 minute; răzuiește într-un vas din oțel inoxidabil. Puneți vasul în baia de gheață și lăsați să stea, amestecând des, până când crema de patiserie s-a răcit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Întindeți crema de patiserie în coajă într-un strat uniform. Aranjați sferturile de caise în patru cercuri concentrice, lăsând un spațiu de 1 inch între al doilea și al treilea cerc și o rundă de 2 inci în centrul tartei. Completați spațiile cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Coaceți tarta timp de 50 de minute, până când caisele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Lasă să se răcească ușor. Desfaceți tarta, tăiați-o în pene și serviți-o caldă sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Revista