Tartă cu caise și afine

Tartă cu caise și afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu caise și afine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 86 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, făină, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tartă cu caise și afine, Tarta Cu Caise, și Tarta Cu Nuci De Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un mixer în picioare prevăzut cu paleta, amestecați pasta de migdale, zahărul și sarea cu 3 linguri de unt la viteză medie până la omogenizare. Bateți în untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați 2 căni de făină și bateți la viteză mică până se combină, apoi bateți oul și laptele. Răzuiți aluatul pe o bucată de folie de plastic și aplatizați-l într-un disc. Înfășurați bine și dați-l la frigider timp de 2 ore, până când este foarte ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul la o rundă de 14 inci, grosime de 1/4 inci; transferați într-o tigaie de tartă canelată de 12 inci cu fundul detașabil, apăsând peste partea inferioară și în sus, fără a vă întinde. Tăiați orice exces de aluat. Congelați coaja timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Tapetați coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Coaceți timp de 35 de minute, până când patiseria este fermă și începe să se coloreze.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Scoateți folia și greutățile și coaceți coaja încă 20 de minute, până devin aurii și fierte. Dacă janta începe să se rumenească prea repede, acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Transferați coaja de tartă într-un raft; lasa sa se raceasca.
9
Într-o cratiță medie, combinați laptele cu boabele de vanilie și semințele și jumătate din zahăr. Se aduce la foc mic la foc moderat, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Se ia de pe foc.
11
Scoateți boabele de vanilie și rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
12
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți ouăle cu amidonul de porumb și zahărul rămas până se omogenizează. Treceți treptat în jumătate din laptele fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Se toarnă amestecul în cratiță și se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând constant, până când crema de patiserie se îngroașă, 3 minute; răzuiește într-un vas din oțel inoxidabil. Puneți vasul în baia de gheață și lăsați să stea, amestecând des, până când crema de patiserie s-a răcit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
14
Întindeți crema de patiserie în coajă într-un strat uniform. Aranjați sferturile de caise în patru cercuri concentrice, lăsând un spațiu de 1 inch între al doilea și al treilea cerc și o rundă de 2 inci în centrul tartei. Completați spațiile cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Ardei ArbolArdei Arbol
15
Coaceți tarta timp de 50 de minute, până când caisele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
16
Lasă să se răcească ușor. Desfaceți tarta, tăiați-o în pene și serviți-o caldă sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Revista