Tartă cu budincă de Caramel cu crustă de pâine scurtă de migdale

Tartă cu budincă de Caramel cu crustă de pâine scurtă de migdale
Tarta cu budincă de Caramel cu crustă de pâine scurtă de migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 296 calorii. Un amestec de zahăr, extract de vanillan, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tartă cu budincă de Caramel cu crustă de pâine scurtă de migdale, Tarta cu rubarbă cu crustă scurtă, și Tartă De Lămâie Cu Crustă Scurtă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tigaie cu unt cu diametrul de 9 inci, cu fund detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
2
Combinați migdalele și 1/4 cană de zahăr în procesor; măcinați nucile fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
NuciNuci
3
Adăugați făină, zahăr pudră și sare; amestecați 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Adăugați unt și amestecați, folosind viraje pornite/oprite, până când se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Adăugați gălbenușul de ou și amestecați până se formează aglomerări umede, aproximativ 30 de secunde. Frământați aluatul în bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
6
Transferați 1/4 cană de aluat într-un castron mic și rezervați pentru o altă utilizare. Apăsați aluatul rămas uniform pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei pregătite. Pierce jos peste tot cu furculiță. Acoperiți tigaia cu folie și înghețați crusta cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți crusta descoperită până la maro auriu adânc, verificând des și apăsând părțile laterale și fundul cu spatele furculiței în primele 15 minute când crusta pufăie sau bule, aproximativ 20 de minute în total. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Așezați amidonul de porumb și sarea într-un castron mediu. Adăugați treptat 1/4 cană de lapte, amestecând până se dizolvă amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se amestecă zahărul și 1/3 cană de apă într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul. Se aduce la fierbere, periaj în jos părți pan cu perie de patiserie umed. Se fierbe fără agitare până când siropul este chihlimbar adânc, tigaie învârtită ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
4
Adăugați 2 căni de lapte (amestecul va bule).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
5
Bateți până când bucățile de caramel se dizolvă. Bateți încet amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri; reveniți la aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel BițiCaramel Biți
LapteLapte
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
6
Bateți până când budinca se îngroașă și fierbe, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se ia de pe foc.
8
Bateți în unt și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Transferați în crustă. Se răcește descoperit până la rece și doar ferm, cel puțin 3 ore. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1
Se amestecă 2/3 cană de zahăr și 1/3 cană de apă într-o tigaie medie grea (nu folosiți antiaderent) la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă. Se aduce la fierbere, periaj în jos părți pan cu perie de patiserie umed. Se fierbe fără agitare până când siropul are o culoare chihlimbar medie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
TigaieTigaie
2
Adăugați migdale și amestecați pentru a acoperi uniform cu caramel. Răzuiți imediat migdalele acoperite pe foaia de folie. Lucrând rapid cu 2 furculițe, separați migdalele și întindeți-le într-un singur strat. Se răcește complet. Faceți înainte
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Lăsați migdalele să stea la temperatura camerei până la 6 ore sau acoperiți și răciți până la 1 zi. Rupeți migdalele în ciorchini mici înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
4
Apăsați partea de jos a tigaiei în sus, eliberând tarta.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Bateți smântâna, zahărul pudră și vanilia în castron până se formează vârfuri; se întinde peste tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Presărați ciorchini de migdale cu floare de sel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchini De MigdaleCiorchini De Migdale
Fleur De SelFleur De Sel
7
Garnisiți Tarta cu ciorchini.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista