Tartă cu budincă de Caramel cu crustă de pâine scurtă de migdale
Tarta cu budincă de Caramel cu crustă de pâine scurtă de migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 296 calorii. Un amestec de zahăr, extract de vanillan, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tartă cu budincă de Caramel cu crustă de pâine scurtă de migdale, Tarta cu rubarbă cu crustă scurtă, și Tartă De Lămâie Cu Crustă Scurtă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tigaie cu unt cu diametrul de 9 inci, cu fund detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
2
Combinați migdalele și 1/4 cană de zahăr în procesor; măcinați nucile fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Zahăr
Nuci
3
Adăugați făină, zahăr pudră și sare; amestecați 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Adăugați unt și amestecați, folosind viraje pornite/oprite, până când se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
5
Adăugați gălbenușul de ou și amestecați până se formează aglomerări umede, aproximativ 30 de secunde. Frământați aluatul în bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Aluat
6
Transferați 1/4 cană de aluat într-un castron mic și rezervați pentru o altă utilizare. Apăsați aluatul rămas uniform pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei pregătite. Pierce jos peste tot cu furculiță. Acoperiți tigaia cu folie și înghețați crusta cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
Tigaie
7
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Coaceți crusta descoperită până la maro auriu adânc, verificând des și apăsând părțile laterale și fundul cu spatele furculiței în primele 15 minute când crusta pufăie sau bule, aproximativ 20 de minute în total. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Așezați amidonul de porumb și sarea într-un castron mediu. Adăugați treptat 1/4 cană de lapte, amestecând până se dizolvă amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Bateți gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se amestecă zahărul și 1/3 cană de apă într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul. Se aduce la fierbere, periaj în jos părți pan cu perie de patiserie umed. Se fierbe fără agitare până când siropul este chihlimbar adânc, tigaie învârtită ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
4
Adăugați 2 căni de lapte (amestecul va bule).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
5
Bateți până când bucățile de caramel se dizolvă. Bateți încet amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri; reveniți la aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel Biți
Lapte
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
6
Bateți până când budinca se îngroașă și fierbe, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Se ia de pe foc.
8
Bateți în unt și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Transferați în crustă. Se răcește descoperit până la rece și doar ferm, cel puțin 3 ore. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1
Se amestecă 2/3 cană de zahăr și 1/3 cană de apă într-o tigaie medie grea (nu folosiți antiaderent) la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă. Se aduce la fierbere, periaj în jos părți pan cu perie de patiserie umed. Se fierbe fără agitare până când siropul are o culoare chihlimbar medie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie
2
Adăugați migdale și amestecați pentru a acoperi uniform cu caramel. Răzuiți imediat migdalele acoperite pe foaia de folie. Lucrând rapid cu 2 furculițe, separați migdalele și întindeți-le într-un singur strat. Se răcește complet. Faceți înainte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Lăsați migdalele să stea la temperatura camerei până la 6 ore sau acoperiți și răciți până la 1 zi. Rupeți migdalele în ciorchini mici înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
4
Apăsați partea de jos a tigaiei în sus, eliberând tarta.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Bateți smântâna, zahărul pudră și vanilia în castron până se formează vârfuri; se întinde peste tartă.