Tartă cu brânză și ceapă
Cheeseboard & ceapa tartă este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 403 calorii, 10g de proteine, și 39G de grăsime. 136 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cremă dublă de oală, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bastoane de brânză, Cheeseboard Paste coace, și Cheeseboard souffl și salată de sezon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți făina, untul și sarea în vasul unui robot de bucătărie, apoi pulsați până când amestecul arată ca niște firimituri fine. Stropiți în 4 lingurițe de apă rece, apoi pulsați la un aluat. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată, formați un disc neted, apoi înfășurați și răciți timp de cel puțin 10 minute.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Rulați patiseria pe o suprafață făinoasă până când este suficient de mare pentru a alinia o formă de tartă cu fundul liber de 23 cm. Tapetați forma cu patiseria, lăsând orice exces de patiserie deasupra. Tapetați cu hârtie de copt, apoi umpleți cu fasole de copt.
Coaceți pe o foaie de copt timp de 15 minute. Scoateți hârtia și fasolea, apoi coaceți încă 10 minute până devin aurii palide și fierte. Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia nivelul de patiserie, cu cositorul care sprijină cuțitul plat pe marginea cositorului, va ajuta la obținerea unui finisaj uniform.
În timp ce patiseria gătește, înmoaie ceapa în ulei la foc mediu timp de 10 minute până devine aurie. Bateți ouăle și smântâna împreună, apoi condimentați după gust. Zdrobiți brânzeturile tari și tocați sau trageți brânza cremoasă în bucăți mici. Împrăștiați brânza în cutia de patiserie, adăugați ceapa, apoi turnați amestecul de ouă. Întoarceți cuptorul la 160C/ventilator 140C / gaz 3 și coaceți timp de 40 de minute până când este setat și ușor auriu.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Tarta de ceapă poate fi asociată cu spumant rossimbrox și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Markus Huber Sparkling rosul. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.