Tartă cu brânză și ceapă

Tartă cu brânză și ceapă
Cheeseboard & ceapa tartă este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 403 calorii, 10g de proteine, și 39G de grăsime. 136 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cremă dublă de oală, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bastoane de brânză, Cheeseboard Paste coace, și Cheeseboard souffl și salată de sezon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți făina, untul și sarea în vasul unui robot de bucătărie, apoi pulsați până când amestecul arată ca niște firimituri fine. Stropiți în 4 lingurițe de apă rece, apoi pulsați la un aluat. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată, formați un disc neted, apoi înfășurați și răciți timp de cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Rulați patiseria pe o suprafață făinoasă până când este suficient de mare pentru a alinia o formă de tartă cu fundul liber de 23 cm. Tapetați forma cu patiseria, lăsând orice exces de patiserie deasupra. Tapetați cu hârtie de copt, apoi umpleți cu fasole de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Coaceți pe o foaie de copt timp de 15 minute. Scoateți hârtia și fasolea, apoi coaceți încă 10 minute până devin aurii palide și fierte. Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia nivelul de patiserie, cu cositorul care sprijină cuțitul plat pe marginea cositorului, va ajuta la obținerea unui finisaj uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
În timp ce patiseria gătește, înmoaie ceapa în ulei la foc mediu timp de 10 minute până devine aurie. Bateți ouăle și smântâna împreună, apoi condimentați după gust. Zdrobiți brânzeturile tari și tocați sau trageți brânza cremoasă în bucăți mici. Împrăștiați brânza în cutia de patiserie, adăugați ceapa, apoi turnați amestecul de ouă. Întoarceți cuptorul la 160C/ventilator 140C / gaz 3 și coaceți timp de 40 de minute până când este setat și ușor auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Tarta de ceapă poate fi asociată cu spumant rossimbrox și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Markus Huber Sparkling rosul. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Markus Huber Trandafir Spumant
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista