Tartă cu brânză de capră și ardei roșu

Tartă cu brânză de capră și ardei roșu
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 5 minute pentru a petrece în bucătărie, brânza de capră și tarta cu ardei roșu ar putea fi un excelent lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ardei, roșii cherry, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 53 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 89%. Tartă Cu Ardei Roșu Cu Brânză De Capră, Tartă Cu Ardei Roșu Prăjit Și Brânză De Capră, și Brânză De Capră, Ceapă Caramelizată Și Tartă Cu Ardei Roșu Prăjit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in ulei timp de 6-7 minute, pana se inmoaie si se coloreaza usor, apoi adaugati otetul balsamic si 1 lingura de apa. Gatiti inca 2-3 minute. Tăiați aproximativ măslinele și amestecați. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Înjumătățiți ardeii, îndepărtați semințele și miezul. Puneți sub un grătar fierbinte, cu pielea în sus, până când pielea este carbonizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți și puneți într-o pungă cu alimente până când se răcește suficient pentru a se manipula, apoi îndepărtați pielea.
4
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Întindeți patiseria și tapetați o formă de flan adâncă de 23-24 cm. Tapetați cu hârtie de copt și fasole, apoi coaceți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți hârtia și fasolea, apoi coaceți încă 5 minute, până când patiseria este aurie și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Întindeți amestecul de ceapă peste baza carcasei de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Puneți ardeii înjumătățiți deasupra, tăiați cu partea în sus, cu capetele conice spre centru. Feliați brânza de capră și puneți câteva felii în fiecare jumătate de ardei. Puneți roșiile în golurile dintre ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
9
Coaceți timp de 20-25 de minute până când brânza se rumeneste ușor și roșiile au izbucnit. Se împrăștie peste frunzele de plante și se servește cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista