Tartă cu brânză de capră și ardei roșu

Tartă cu brânză de capră și ardei roșu
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 5 minute pentru a petrece în bucătărie, brânza de capră și tarta cu ardei roșu ar putea fi un excelent lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ardei, roșii cherry, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 53 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 89%. Tartă Cu Ardei Roșu Cu Brânză De Capră, Tartă Cu Ardei Roșu Prăjit Și Brânză De Capră, și Brânză De Capră, Ceapă Caramelizată Și Tartă Cu Ardei Roșu Prăjit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in ulei timp de 6-7 minute, pana se inmoaie si se coloreaza usor, apoi adaugati otetul balsamic si 1 lingura de apa. Gatiti inca 2-3 minute. Tăiați aproximativ măslinele și amestecați. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Înjumătățiți ardeii, îndepărtați semințele și miezul. Puneți sub un grătar fierbinte, cu pielea în sus, până când pielea este carbonizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți și puneți într-o pungă cu alimente până când se răcește suficient pentru a se manipula, apoi îndepărtați pielea.
4
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Întindeți patiseria și tapetați o formă de flan adâncă de 23-24 cm. Tapetați cu hârtie de copt și fasole, apoi coaceți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți hârtia și fasolea, apoi coaceți încă 5 minute, până când patiseria este aurie și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Întindeți amestecul de ceapă peste baza carcasei de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Puneți ardeii înjumătățiți deasupra, tăiați cu partea în sus, cu capetele conice spre centru. Feliați brânza de capră și puneți câteva felii în fiecare jumătate de ardei. Puneți roșiile în golurile dintre ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Coaceți timp de 20-25 de minute până când brânza se rumeneste ușor și roșiile au izbucnit. Se împrăștie peste frunzele de plante și se servește cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista