Tartă cu brânză de capră și ardei roșu
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 5 minute pentru a petrece în bucătărie, brânza de capră și tarta cu ardei roșu ar putea fi un excelent lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ardei, roșii cherry, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 53 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 89%. Tartă Cu Ardei Roșu Cu Brânză De Capră, Tartă Cu Ardei Roșu Prăjit Și Brânză De Capră, și Brânză De Capră, Ceapă Caramelizată Și Tartă Cu Ardei Roșu Prăjit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in ulei timp de 6-7 minute, pana se inmoaie si se coloreaza usor, apoi adaugati otetul balsamic si 1 lingura de apa. Gatiti inca 2-3 minute. Tăiați aproximativ măslinele și amestecați. Se lasă să se răcească.
Înjumătățiți ardeii, îndepărtați semințele și miezul. Puneți sub un grătar fierbinte, cu pielea în sus, până când pielea este carbonizată.
Scoateți și puneți într-o pungă cu alimente până când se răcește suficient pentru a se manipula, apoi îndepărtați pielea.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Întindeți patiseria și tapetați o formă de flan adâncă de 23-24 cm. Tapetați cu hârtie de copt și fasole, apoi coaceți timp de 10 minute.
Scoateți hârtia și fasolea, apoi coaceți încă 5 minute, până când patiseria este aurie și crocantă.
Întindeți amestecul de ceapă peste baza carcasei de patiserie.
Puneți ardeii înjumătățiți deasupra, tăiați cu partea în sus, cu capetele conice spre centru. Feliați brânza de capră și puneți câteva felii în fiecare jumătate de ardei. Puneți roșiile în golurile dintre ardei.
Coaceți timp de 20-25 de minute până când brânza se rumeneste ușor și roșiile au izbucnit. Se împrăștie peste frunzele de plante și se servește cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.