Tartă cu brânză de capră, ceapă de primăvară și alune
Rețeta se poate face brânză de capră, ceapă de primăvară și tartă cu alune în aproximativ 45 de minute. O porție conține 299 calorii, 9g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,04 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de alune albite, brânză de capră fără coajă, ceapă de primăvară grasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tarta savuroasa cu legume de primavara si branza de capra, Budincă de pâine cu ceapă de primăvară și brânză de capră, și Brânză de capră, ceapă de primăvară și souff de pătrunjel 8S.
Instrucțiuni
Puneți o foaie de copt în cuptor, apoi încălziți la 200C / 180C ventilator / gaz
Periați filo-ul cu 2 linguri de ulei și folosiți-l pentru a tapeta o formă rotundă de 23 cm, cu fundul liber.
Așezați foile în unghiuri diferite, astfel încât baza și părțile laterale să fie bine acoperite și lăsați patiseria să se drapeze peste părți.
Puneți încă 1 linguriță de ulei într-o tigaie, adăugați ceapa de primăvară, usturoiul și câteva condimente, apoi prăjiți câteva minute pentru a se înmuia.
Bateți împreună muștarul, crme frache și ouăle. Condimentează bine. Împrăștiați jumătate din amestecul de ceapă de primăvară și jumătate din brânza de capră peste baza de patiserie, turnați peste amestecul de ouă și acoperiți cu restul de brânză și ceapa de primăvară.
Se presară peste alune, apoi se pliază în patiseria deasupra și se unge cu uleiul rămas.
Coaceți tarta pe foaia de copt încălzită timp de 25-30 de minute până când umplutura este setată și patiseria este aurie. Scoateți cu grijă din tablă înainte de a tăia.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tart în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.