Tartă Cu Brânză Cremă De Cireșe-Caise

Tartă Cu Brânză Cremă De Cireșe-Caise
Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 330 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de făină de uz general, lapte, caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tartă Cremă De Cireșe Brânză Iaurt Dip, Tartă La Cuptor Cu Cireșe Și Cremă De Brânză Wontons, și Tarta cu migdale, caise și cireșe.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați unt și procesați, folosind porniri/opriri, până când amestecul seamănă cu o masă foarte grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați gălbenușul și procesați până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic; se răcește 1 oră. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
4
Lăsați să se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.)
1
Bateți crema de brânză și coaja de portocală într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateti zaharul, galbenusurile, amidonul de porumb si faina intr-un bol mic pana se omogenizeaza. Aduceți laptele la foc mic în cratiță. Bateți treptat laptele fierbinte în amestecul de gălbenușuri; reveniți la aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
3
Bateți la foc mic până când crema se îngroașă și fierbe. Cremă rece 15 minute. Bateți crema abia caldă în amestecul de brânză cremă. Apăsați folia de plastic direct pe suprafața umpluturii; se răcește până la rece, cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
4
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Transferați în tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Apăsați ușor aluatul în loc; tăiați excesul de aluat. Înghețați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
6
Preîncălziți cuptorul la 400 F. crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
7
Coaceți crusta 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Îndepărtați folia și fasolea. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
9
Coaceți crusta până la aur, piercing cu furculiță dacă bulele de jos, aproximativ 5 minute. Crusta rece în tigaie pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Întindeți umplutura de brânză cremă peste crustă. Aranjați cireșele, tăiate cu fața în jos, în 2 cercuri concentrice în jurul marginii tartei. Aranjați caisele în mijlocul tartei, suprapunându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CaiseCaise
CireșeCireșe
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
11
Așezați cireșele rămase în centru. Se amestecă conservele în cratiță la foc mic până începe să se topească. Tulpina în castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
12
Periați suficiente conserve peste fructe pentru a glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
FructeFructe
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
13
Serviți imediat sau răciți până la 6 ore.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista