Tartă cu broccoli, praz și migdale încolțite violet
Rețeta se poate face broccoli încolțit Violet, praz și tartă de migdale în aproximativ 55 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 835 calorii, 29G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 93 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de migdale, parmezan, patiserie cu puf și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Orecchiette cu hamsii și broccoli încolțit violet, Pizza cu Broccoli și slănină încolțită violet la grătar, și Tagliatelle Cu Broccoli Încolțit Violet, Hamsii Și Pecorino.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Încălziți o tigaie cu un capac la foc mediu și adăugați uleiul. Gatiti prazul, cu capacul pus, amestecand ocazional pana cand se inmoaie aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți patiseria și decupați un cerc dur de 26 cm folosiți o farfurie mare ca șablon. Acoperiți o tavă de copt cu pergament de copt, presărați polenta sau grișul peste ea și așezați cercul de patiserie deasupra. Înscrieți un cerc la aproximativ 2 cm de margine.
Întindeți prazul uniform în interiorul cercului marcat, apoi coaceți timp de 10 minute până când marginile s-au umflat.
Scoateți din cuptor și reduceți căldura la 200C / 180C ventilator / gaz
Aduceți la fierbere o tigaie medie cu apă.
Blanch broccoli în apa clocotită timp de 1 min, apoi se scurge și se răcește sub apă curgătoare.
Scurgeți din nou și aranjați deasupra prazului.
Se amestecă împreună crme frache, parmezan, gălbenușuri de ou și unele condimente, apoi se toarnă uniform peste legume.
Se presară cu migdalele fulgi.
Coaceți tarta timp de 15-20 de minute până devine aurie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.