Tartă Crocantă Cu Fructe De Caise

Tartă Crocantă Cu Fructe De Caise
Crisp caise Tarta de fructe este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 228 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți migdale, brânză ricotta parțial degresată, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tartă Crocantă Cu Fructe De Caise, Caise Crocante, și Caise Crocante.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 cu rack în centru. Aliniați foaia mare de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, combinați ricotta, 1/2 cană zahăr, sare, ou și migdale măcinate. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați scorțișoara și restul de 2 linguri de zahăr. Desfaceți Filonul; transferați 1 foaie pe foaia de copt pregătită. Folosind o perie de patiserie, periați foarte ușor cu o parte din untul topit; presărați cu puțină scorțișoară-zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
3
Strat, perie, și se presară rămase 6 foi phyllo pe partea de sus (nu vă faceți griji dacă phyllo lacrimi).
4
Ungeți marginile cu orice unt rămas. Crimp marginile pentru a crea un chenar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
5
Întindeți umplutura de ricotta în tarta pregătită. Împrăștiați caisele, fructele de pădure și migdalele feliate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
6
Coaceți până când crusta este maro aurie (35-45 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista