Tartă Bakewell mai ușoară
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, Bricheta Bakewell tart ar putea fi un super lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 233 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 618 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de migdale măcinate, extract de migdale, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Tarta Bakewell, Tarta Bakewell, și Tarta Bakewell sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Întindeți subțire patiseria pe o suprafață ușor făinată. Căptușiți o formă rotundă de 20 cm x 4 cm adâncime cu flan cu patiserie, ușurând-o în tablă și flauturi cu atenție, astfel încât să nu o întindeți.
Rulați un sucitor peste partea superioară a cositorului pentru a tăia orice exces de patiserie. Înțepați ușor baza cu o furculiță.
Puneți cositorul pe o foaie de copt.
Tapetați patiseria cu folie și fasole de copt și coaceți timp de 12 minute până când patiseria este setată. Între timp, pentru a face umplutura, încălziți o tigaie mică, uscată, antiaderentă, introduceți migdalele măcinate și încălziți ușor, amestecând des, timp de 2-3 minute pentru a se rumeni ușor.
Transferați într-un bol de amestecare de dimensiuni medii pentru a se răci.
Scoateți folia și fasolea din cutia de patiserie și coaceți încă 5 minute până devin aurii palide.
Scoateți și reduceți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Folosind o furculiță, zdrobiți aproximativ zmeura într-un castron mic cu gemul, astfel încât acestea să fie încă în bucăți mici și să nu fie complet piure. Răspândiți uniform amestecul de zmeură peste baza de patiserie.
Puneți mămăliga, zahărul și praful de copt în vasul de amestecare cu migdalele și amestecați pentru a combina. Faceți o fântână în centru. Bateți ouăle într-un castron, apoi bateți iaurtul și extractul de migdale. Sfat acest amestec, împreună cu uleiul, în ingredientele uscate, și se amestecă scurt și ușor împreună cu o lingură mare de metal, astfel încât totul este doar combinat dont overmix.
Se toarnă umplutura de migdale peste amestecul de zmeură și se împrăștie migdalele fulgi deasupra.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când blatul este înviat și auriu pal. Se răcește ușor, apoi se scoate din tablă.
Amestecați zahărul glazurat cu câteva picături de apă rece pentru a face o glazură groasă, apoi folosiți o linguriță pentru a-l stropi peste tarta răcită. Tarta este și mai moale atunci când este consumată a doua zi. Se va păstra într-un recipient etanș până la 3 zile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Tarta Bakewell. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.