Tartă Bakewell cu conserve de zmeură

Tartă Bakewell cu conserve de zmeură
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta Bakewell cu conserve de zmeură ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 406 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, apă cu gheață, migdale marconane prăjite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ James Martin dublu zmeură Bakewell tarta, Tarta Bakewell, și Tarta Bakewell.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați unt. Folosind viraje pornite / oprite, tăiați până se formează o masă foarte grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați 3 linguri de apă cu gheață. Se amestecă până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în folie de plastic; se răcește 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.Se înmoaie scurt la temperatura camerei înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Intindeti aluatul pe suprafata presarata cu faina la 12 - la 13-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Transferați aluatul într-o tigaie de 9 inci cu fundul detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
7
Tăiați toate, cu excepția a 1/2 inch de surplomb și pliați, apăsând aluatul pentru a veni cu 1/4 până la 1/3 inch mai sus decât laturile tigaiei. Congelați crusta până când este fermă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Crusta de linie cu folie și fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Coaceți crusta până când părțile sunt setate, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Îndepărtați folia și fasolea.Continuați să coaceți până când crusta este aurie palidă, străpungând cu furculița dacă bule de crustă, cu 12 până la 15 minute mai mult. Se răcește pe raft 30 de minute.Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Răspândiți zmeura conservă uniform pe fundul crustei. Răzuiți semințele din jumătățile de fasole de vanilie într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De ZmeurăConserve De Zmeură
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați zahăr și amestecați cu spatele furculiței pentru a distribui uniform semințele de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
SemințeSemințe
ZahărZahăr
3
Adăugați unt, gălbenușuri de ou, albușuri de ou, extract de migdale și sare; bateți toblend. Se macină fin migdalele în procesor; se amestecă în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MigdaleMigdale
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți tarta până se rumeneste deasupra și puneți-o în centru, 30 până la 35 de minute. Se răcește pe raft până se încălzește ușor, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Împingeți în sus fundul tigaiei pentru a elibera tarta.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
7
Se servește ușor cald sau la temperatura camerei cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
8
* Migdale spaniole fragede care se vând de obicei prăjite și sărate; disponibil la magazinele de alimente specializate și la magazinele de alimente naturale și de la latienda.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
9
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista