Tartule Dulci Cu Căpșuni
Tartletele dulci cu căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6 și costă 2,12 USD pe porție. O porție conține 611 calorii, 5g de proteine, și 35g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, zahăr, biscuiți graham și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Tartule Dulci Cu Căpșuni, Tartele Cu Căpșuni, și Tartele Cu Căpșuni sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Se amestecă căpșunile și 3 linguri de zahăr într-un castron mic.
Lăsați căpșunile să macereze la temperatura camerei timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aranjați 6 Tigăi individuale cu fund detașabil pe o foaie de copt. Pulverizați tigăile cu tartlet cu spray de gătit antiaderent. Amestecați biscuiții Maria și piloncillo într-un procesor până se formează firimituri grosiere.
Adăugați untul și procesați până când firimiturile se reunesc. Apăsați firimiturile în tigăile de tartă pregătite.
Coaceți până când cojile de tartă se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Folosind un mixer electric, bateți crema de brânză și smântâna într-un castron mic, până devin pufoase.
Adăugați restul de 1/2 cană de zahăr și bateți până se combină bine.
Adăugați toppingul sub formă de pudră și bateți până când este foarte pufos.
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de lichid macerat din căpșuni. Îndoiți căpșunile și cele 2 linguri de lichid rezervate în amestecul de cremă. Puneți umplutura peste tartele, împărțind în mod egal. Tartele pot fi preparate cu 1 zi înainte, acoperite și refrigerate
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Tartlet. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Titus Zinfandel. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Titus Zinfandel]()
Titus Zinfandel
Din punct de vedere vizual, acest vin are un impact la fel de mare ca și profilul aromei, cu un miez purpuriu regal superb opac, care dă loc unei margini roșii rubinie clare. Ovăzul prăjit și notele de zahăr brun se învârt în jurul merisorului suculent-zmeură pe nas, care amintește de un crocant tocmai ieșit din cuptor, urmat de reducerea balsamică a căpșunilor, petală slabă de trandafir și doar un indiciu al șei. Pe toastul Palatului, stejarul și căpșunile macerate sunt încoronate de o panglică înaltă și strălucitoare de caramel și îmbrăcate în mere roșii delicioase și bomboane de pepene verde. Este lung și se sprijină pe palat, cu un corp mediu și un finisaj veșnic care arată o ageabilitate considerabilă în taninuri.