Tartule Dulci Cu Căpșuni

Tartule Dulci Cu Căpșuni
Tartletele dulci cu căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6 și costă 2,12 USD pe porție. O porție conține 611 calorii, 5g de proteine, și 35g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, zahăr, biscuiți graham și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Tartule Dulci Cu Căpșuni, Tartele Cu Căpșuni, și Tartele Cu Căpșuni sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se amestecă căpșunile și 3 linguri de zahăr într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Lăsați căpșunile să macereze la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aranjați 6 Tigăi individuale cu fund detașabil pe o foaie de copt. Pulverizați tigăile cu tartlet cu spray de gătit antiaderent. Amestecați biscuiții Maria și piloncillo într-un procesor până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
PanelaPanela
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Adăugați untul și procesați până când firimiturile se reunesc. Apăsați firimiturile în tigăile de tartă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Coaceți până când cojile de tartă se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartletCoji De Tartlet
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Folosind un mixer electric, bateți crema de brânză și smântâna într-un castron mic, până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați restul de 1/2 cană de zahăr și bateți până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
9
Adăugați toppingul sub formă de pudră și bateți până când este foarte pufos.
10
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de lichid macerat din căpșuni. Îndoiți căpșunile și cele 2 linguri de lichid rezervate în amestecul de cremă. Puneți umplutura peste tartele, împărțind în mod egal. Tartele pot fi preparate cu 1 zi înainte, acoperite și refrigerate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Tartlet. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Titus Zinfandel. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Titus Zinfandel
Titus Zinfandel
Din punct de vedere vizual, acest vin are un impact la fel de mare ca și profilul aromei, cu un miez purpuriu regal superb opac, care dă loc unei margini roșii rubinie clare. Ovăzul prăjit și notele de zahăr brun se învârt în jurul merisorului suculent-zmeură pe nas, care amintește de un crocant tocmai ieșit din cuptor, urmat de reducerea balsamică a căpșunilor, petală slabă de trandafir și doar un indiciu al șei. Pe toastul Palatului, stejarul și căpșunile macerate sunt încoronate de o panglică înaltă și strălucitoare de caramel și îmbrăcate în mere roșii delicioase și bomboane de pepene verde. Este lung și se sprijină pe palat, cu un corp mediu și un finisaj veșnic care arată o ageabilitate considerabilă în taninuri.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista