Tartule De Ciocolată
Tartlets ciocolata este un hor d ' oeuvre care servește 5. Pentru 1,59 USD pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 782 calorii. 72 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, ciocolată semidulce, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare includ Tartule Cu Pere De Ciocolată, Tartule cu pere și ciocolată, și Tartele Cu Trufe De Ciocolată.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 5 Tigăi tartlet
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați 5 (4 tigăi de 1/2 inch) cu spray antiaderent.
Împărțiți aluatul de fursecuri în 5 bile de dimensiuni egale. Apăsați fiecare bilă de aluat în tigăile de tartă; asigurându-vă că acoperă părțile laterale și fundul.
Puneți tigăile pe o foaie de prăjituri și coaceți până devin aurii, aproximativ 15 până la 18 minute.
Scoateți tigăile din cuptor și lăsați să se răcească complet. Întoarceți cuptorul la 325 de grade F.
Puneți ciocolata tocată într-un castron.
Adăugați smântâna grea într-o cratiță mică la foc mic. Aduceți crema la foc mic.
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată. Amestecați sau bateți ciocolata și smântâna până se omogenizează și se topesc. Se amestecă siropul de porumb, zahărul și sarea.
Bateți oul bătut. Puneți umplutura în cojile de tartă răcite și coaceți până când umplutura este setată și suprafața este lucioasă, aproximativ 15-18 minute.
Scoateți tartelele din cuptor și lăsați-le să se răcească.
Se ornează cu frișcă și așchii de ciocolată și se servește.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tartlet funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.