Tartufo Cu Alune De Ciocolată

Tartufo Cu Alune De Ciocolată
Ciocolata Tartufo alune este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 373 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 93 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de lapte, extract de vanillan, cireșe maraschino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Tartufo Cu Alune De Ciocolată, Bezea de alune cu praline de alune și sos de ciocolată, și Tartufo.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele, smântâna și 1/3 cană de zahăr într-o cratiță medie la foc mediu; amestecați până se dizolvă zahărul, aproximativ 3 până la 5 minute. Într-un castron separat, bateți gălbenușurile de ou și 1/3 cană de zahăr până când gălbenușurile de ou sunt de culoare deschisă, aproximativ 4 minute. Se amestecă 1/2 cană din amestecul de lapte în gălbenușurile de ou, apoi se toarnă tot amestecul de ou în cratiță, amestecând continuu. Gatiti, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa suficient pentru a acoperi spatele unei linguri de metal, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scoateți din căldură.
3
Adăugați răspândirea de alune de ciocolată, pudra de espresso și vanilia, amestecând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Alunelor De CiocolatăRăspândirea Alunelor De Ciocolată
Espresso InstantEspresso Instant
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
4
Se toarnă printr-o strecurătoare de plasă într-un bol. Refrigerați câteva ore până la frig.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se toarnă într-un aparat de înghețată și se îngheață conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
6
Pentru a face tartufo: Scoop 4 oz porțiuni de gelato și forma în bile folosind mâinile. Creați o gaură și așezați 1 cireș, acoperiți cu gelato și așezați pe o foaie de copt. Continuați să formați bile făcute manual cu gelato rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
GelatoGelato
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Rotiți bilele de gelato în ciocolata rasă și reveniți la congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
GelatoGelato
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
8
Se servește cu topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
DificultateExpert
Gata În18 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista