Tartrul de somon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 428 calorii, 23g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 2. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Un amestec de sare kosher, cornichons, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), Tartru De Somon, și Tartru De Somon.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: matriță inelară de 3 inci
2
Combinați somonul, arpagicul, cornichonii, mărarul, muștarul, ceapa și coaja de lămâie într-un castron mediu și condimentați cu sare. Se răcește până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornișon
Coaja De Lămâie
Muștar
Arpagic
Ceapă
Somon
Mărar
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Preîncălziți o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare. Frecați feliile de baghetă cu usturoiul, apoi stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare. Puneți pâinea la grătar până la prăjit și ușor carbonizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Baguette
Usturoi
Pâine
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Fulgi De Legume
4
Îmbrăcați ușor rucola cu ulei de măsline și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Rucola
Sare
5
Umpleți matrița inelară cu tartrul, apoi îndepărtați matrița.
6
Garnisiți cu rucola îmbrăcată deasupra și serviți cu crostini.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.