Tartru De Somon

Tartrul de somon este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 2 porții. Pentru $ 3.27 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 428 calorii, 23g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, baghetă, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), Tartru De Somon, și Tartru De Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 3-inch inel mucegai
Combinați somonul, arpagicul, cornichonii, mărarul, muștarul, ceapa și coaja de lămâie într-un bol mediu și condimentați cu sare. Se răcește până este gata de utilizare.
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Frecați feliile de baghetă cu usturoiul, apoi stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare. Puneți pâinea la grătar până când este prăjită și ușor carbonizată.
Îmbrăcați ușor rucola cu ulei de măsline și condimentați cu sare.
Umpleți matrița inelară cu tartru, apoi îndepărtați matrița.
Garnisiți cu rucola îmbrăcată deasupra și serviți cu crostini.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinurile retrospective Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru din 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.