Tartru cu coadă galbenă cu sos de slănină și mandarină
Tartrul Yellowtail cu sos de slănină și mandarină este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 1342 calorii, 56G de proteine, și 100g de grăsime per portie. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chervil, crengute de cimbru, șalot și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salată De Sfeclă Și Mandarină Cu Pansament De Afine, Salată De Sfeclă Și Mandarină Cu Pansament De Afine, și Salată De Năsturel Cu Pansament De Mandarină Tequila.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 2 1/2-inch inel mucegai
2
Pentru pansamentul cu slănină și mandarină: strecurați sucul de mandarină printr-o strecurătoare de plasă într-o tigaie mică. Aduceți sucul la foc mic și reduceți la o consistență de sirop, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mandarine
Mandarină
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti slanina in putin ulei de masline pana cand este crocanta, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a scurge, rezervând grăsimea din tigaie într-un bol mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
6
Bateți împreună muștarul, 2 linguri de grăsime de slănină rezervată, coaja de mandarină și reducerea mandarinei într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Reducere
Mandarină
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Pentru crostini: preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Prăjiți semințele de fenicul într-o tigaie mică la foc mediu până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute, apoi macinați într-o mașină de tocat condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Crostini
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Ungeți ambele părți ale feliilor de baghetă cu puțin ulei de măsline și condimentați generos cu sare, piper negru și semințe de fenicul măcinat. Grătați până când pâinea este prăjită, 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul Măcinat
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Baguette
1-1/2 Căni De Bere
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Eliminați și rezervați.
1
Combinați coada galbenă, pătrunjelul, caperele, oțetul, muștarul, piureul de chipotle, scallions, cimbru, eșalotă, suc de lămâie și o picătură de ulei de măsline într-un castron mare. Reglați condimentele cu sare și piper negru. Placă cu matrița inelară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Piure De Chile Chipotle
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți o parte din pansament în jurul farfuriei și garnisiți cu bucăți de slănină rezervate. Îmbrăcați sângele și chervilul taurului cu o parte din vinetă, condimentați cu sare și piper negru și folosiți pentru a garnisi tartrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bucăți Reale De Slănină
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime