Tartinat cu brânză de anghinare la cuptor și Jalapeimbroko
Anghinarea la cuptor și răspândirea brânzei Jalapeincurbo ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 87 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmezană, jalape murat vechi el, inimi de anghinare marinate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartinat Cu Brânză Jalapeno, Brânză n ' Jalapeno răspândit, și Tartinat Cu Brânză Jalapeimbroko pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit.
În castron mediu, se amestecă împreună crema de branza si maioneza. Se amestecă anghinare, ardei gras și jalapeos. Rezervați 1 lingură de brânză; amestecați brânza rămasă în amestecul de anghinare.
Întindeți amestecul de brânză uniform în fundul plăcii de plăcintă.
Presărați uniform cu pesmet și brânză de lingură rezervată.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau doar până când blatul este ușor auriu.
Se servește cald cu biscuiți.