Tartinat cu brânză de anghinare la cuptor și Jalapeimbroko

Tartinat cu brânză de anghinare la cuptor și Jalapeimbroko
Anghinarea la cuptor și răspândirea brânzei Jalapeincurbo ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 87 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmezană, jalape murat vechi el, inimi de anghinare marinate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartinat Cu Brânză Jalapeno, Brânză n ' Jalapeno răspândit, și Tartinat Cu Brânză Jalapeimbroko pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
În castron mediu, se amestecă împreună crema de branza si maioneza. Se amestecă anghinare, ardei gras și jalapeos. Rezervați 1 lingură de brânză; amestecați brânza rămasă în amestecul de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Întindeți amestecul de brânză uniform în fundul plăcii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
4
Presărați uniform cu pesmet și brânză de lingură rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Coaceți aproximativ 20 de minute sau doar până când blatul este ușor auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se servește cald cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista