Tartele Vegetale Grecești

Tartele Vegetale Grecești
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați tartulele vegetale grecești. Această rețetă servește 45 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 40 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, măsline grecești, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Grecească De Legume, Greek Veggie Bowls, și Greacă Hummus Dip cu legume Dippers pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați legumele, măslinele și vinaigretul. Lingurați în coji de tartă, aproximativ 1 lingură în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Bucătăriieuropean
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista