Tartele Spanakopita
Tartele Spanakopita este o rețetă mediteraneană care servește 6. O porție conține 161 de calorii , 4 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 72 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă verde, brânză feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 32% . Acest scor nu este atât de super. Încercați Spanakopita Cups , Spanakopita (Plăcintă cu spanac grecesc) și Tartele cu ciocolată și cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, gătiți ceapa în ulei până se înmoaie. Se amestecă spanacul; gatiti si amestecati inca 2 minute. Se răcește și se stoarce uscat. Într-un castron mare, combinați brânza, mararul și pătrunjelul. Se amestecă amestecul de spanac; puse deoparte.
Pune o foaie de aluat filo pe o suprafață ușor înfăinată. Ungeți ușor cu unt. Acoperiți cu o altă foaie de aluat filo; se unge cu unt. Repetați cu aluatul rămas. (Păstrați phyllo rămase acoperit cu folie de plastic și un prosop umed pentru a preveni uscarea.)
Puneți un 6 oz. pahar cu crema cu susul in jos pe aluat.
Tăiați în jurul cupei de cremă cu un tăietor mic pentru pizza.
Așezați aproximativ 4 lingurițe de amestec de brânză în centrul fiecărui cerc. Aduceți marginile cercului în sus și în jurul brânzei, formând o tartă.
Se aseaza pe o tava de copt neunsa.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când amestecul de spanac devine maro auriu și este fierbinte.