Tartele Mixte De Ciuperci
Tartletele mixte de ciuperci sunt un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 626 calorii, 7g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tartele Cu Nuci Mixte, Tartele Cu Ciuperci Porcini, și Tartele Cu Ciuperci Parmezan.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati ciupercile si ceapa in unt si ulei in loturi pana se inmoaie. Reduceți căldura la mediu. Se amestecă vinul, cimbru și sare. Gatiti pana cand lichidul este redus la jumatate. Se amestecă smântâna. Gatiti 10 minute pana se ingroasa.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Desfaceți o foaie de foietaj.
Rulați într-un 12-in. x 8-în. dreptunghi.
Tăiați în opt dreptunghiuri. Folosind un cuțit ascuțit, scor 1/2 in. de la marginile fiecărei produse de patiserie (nu tăiați).
Transferați pe foi de copt. Repetați cu foaia rămasă de patiserie. Puneți amestecul de ciuperci în centre.
Bateți gălbenușul de ou și apa; periați peste marginile de patiserie.
Se coace la 400 la 13-16 minute sau până se rumenesc.