Tartele De Zmeură-Brie

Tartele De Zmeură-Brie
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Tartulele cu zmeură-Brie ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 295 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați pană brie, unt, gem de zmeură și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Căpșuni Brie Tartlets, Tartele Brie-Praz, și Tartele de ceapă roșie și Brie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați crustele din pâine cu un cuțit zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
2
Rotiți și aplatizați fiecare felie de pâine cu un știft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Tăiați 3 cercuri din fiecare felie de pâine cu un tăietor de prăjituri cutat sau rotund de 1 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
4
Ungeți mini tigăi de brioșă cu unt topit. Apăsați cercurile de pâine pe părțile de jos și în sus ale cupelor de brioșă; periați cupele de pâine cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
5
Se coace la 350 timp de 7 minute sau până se prăjește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți cupele de pâine din tigăile de brioșă și așezați-le pe foi de copt negrease. Umpleți cupele uniform cu bucăți de brânză; acoperiți fiecare cu 1/4 linguriță de gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți la 300 timp de 10 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Notă: pentru a face înainte, înghețați cojile de pâine prăjită cu până la 1 lună în avans. Dezghețați la temperatura camerei aproximativ 30 de minute. Asamblați tartulele și coaceți conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista