Tartele De Zmeură-Brie
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Tartulele cu zmeură-Brie ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 295 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați pană brie, unt, gem de zmeură și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Căpșuni Brie Tartlets, Tartele Brie-Praz, și Tartele de ceapă roșie și Brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați crustele din pâine cu un cuțit zimțat.
Rotiți și aplatizați fiecare felie de pâine cu un știft.
Tăiați 3 cercuri din fiecare felie de pâine cu un tăietor de prăjituri cutat sau rotund de 1 3/4 inci.
Ungeți mini tigăi de brioșă cu unt topit. Apăsați cercurile de pâine pe părțile de jos și în sus ale cupelor de brioșă; periați cupele de pâine cu unt topit.
Se coace la 350 timp de 7 minute sau până se prăjește ușor.
Scoateți cupele de pâine din tigăile de brioșă și așezați-le pe foi de copt negrease. Umpleți cupele uniform cu bucăți de brânză; acoperiți fiecare cu 1/4 linguriță de gem.
Coaceți la 300 timp de 10 minute sau până când brânza este topită.
Notă: pentru a face înainte, înghețați cojile de pâine prăjită cu până la 1 lună în avans. Dezghețați la temperatura camerei aproximativ 30 de minute. Asamblați tartulele și coaceți conform instrucțiunilor.