Tartele de piersici și afine din Carolina de Sud
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați Tartelele de piersici și afine din Carolina de Sud. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă cu gheață, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Carolina De Sud Cizmar, Carolina De Sud Cizmar, și Carolina De Sud Gumbo.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați făina cu făina de porumb, 2 linguri de zahăr și sare.
Adăugați untul și, folosind un blender de patiserie, 2 cuțite sau degetele, lucrați-l în făină până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați apa și amestecați doar până se formează un aluat. Adunați aluatul împreună și frământați de 2 sau 3 ori.
Rulați aluatul într-un buștean de grăsime și tăiați-l în 8 bucăți egale. Pe o suprafață ușor făinată, aplatizați fiecare bucată de aluat într-un disc de 2 inci. Înfășurați fiecare disc în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare disc de aluat într-o rundă de 6 inci. Într-un castron mediu, aruncați piersicile cu afinele și restul de 1/4 cană de zahăr. Puneți fructele pe aluat și pliați părțile laterale, suprapunându-se și sertizând pe măsură ce mergeți.
Transferați tartelele pe foaia de copt și coaceți timp de 50 de minute, sau până când crusta este aurie și crocantă și fructele clocotesc.