Tartele De Migdale
Almond Tartlets este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 15 porții cu 120 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, migdale, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tartele De Migdale, Tartele Cu Migdale De Caise, și Tartele cu cremă de migdale.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina, zahărul și coaja de lămâie; se taie în unt până se sfărâmă.
Adăugați oul și aruncați cu o furculiță până când aluatul formează o bilă. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 1 oră.
Așezați pasta de migdale într-un robot de bucătărie, acoperiți și procesați până se sfărâmă.
Adăugați zahărul, untul, extractele și ouăle; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul la 1/8-in. grosime.
Tăiați în treizeci de 2-1 / 2-in. cercuri; apăsați aluatul în cupe de briose miniaturale acoperite cu spray de gătit.
Se coace la 350 la 10 minute.
Lingură 1 linguriță de umplere în fiecare coajă; se presara cu cateva migdale.
Coaceți cu 10 minute mai mult sau până când umplutura este setată și patiseria este ușor rumenită.
Ungeți gemul peste tarte. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.