Tartele De Mere
Tartulele de mere necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 321 calorii. Pentru 86 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr superfin, mere, limonadă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Tartele Cu Plăcintă Cu Mere, Tartele Cu Plăcintă Cu Mere, și Tartele Cu Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați patiseria de puf în 12 pătrate de dimensiuni egale și aranjați pe o foaie de copt.
Înmuiați feliile de mere în limonadă și așezați-le în diagonală pe fiecare pătrat de patiserie cu puf; acoperiți fiecare cu 1 unt.
Presărați zahăr superfin peste fiecare pătrat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile tartletului sunt aurii, aproximativ 12 minute.
Aduceți gemul de caise la fiert o cratiță; gătiți și amestecați până când gemul se diluează, 1 până la 2 minute.
Ungeți gemul pe tartele calde; presărați fiecare cu cristale de zahăr.