Tartele De Dovleac Fără Gluten Și Vegane

Tartele De Dovleac Fără Gluten Și Vegane
Tartletele de dovleac fără Gluten și vegane ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care le căutați. O porție conține 291 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de praf de copt, zahăr brun, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tartele de praz și Broccoli" Cheesy "(vegane, fără Gluten, fără soia), Tartele Vegane, Fără Gluten, Cu Afine Și Migdale, și Tartele Cu Zmeură De Ciocolată (Fără Gluten, Paleo + Vegan).

Instrucțiuni

1
Se amestecă zahărul brun, făina de orez, făina de tapioca, guma de xantham, scorțișoara și granola până se combină. Cu o furculiță, tăiați scurtarea până când amestecul pare sfărâmicios.Ungeți ușor o tigaie pentru brioșe sau tapetați cu căptușeli pentru brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
2
Puneți 1 lingură de amestec în fiecare și apăsați în poziție. Salvați amestecul rămas pentru partea de sus. Set aside.To faceți umplutura de dovleac: amestecați făina de orez, praful de copt, condimentele de dovleac și sarea. Set aside.In un castron separat, amestecați dovleacul, laptele de orez, zahărul brun și uleiul până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Lapte De OrezLapte De Orez
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați amestecul de făină în dovleac și amestecați bine.Umpleți tava pentru brioșe cu umplutură de dovleac. Completați cu o stropire a amestecului de crustă suplimentară. acolo poate topping suplimentar în funcție de cât de mult doriți să utilizați pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
4
Coaceți torturile timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lăsați să se răcească în tigaia cu briose timp de aproximativ 15 minute înainte de a le scoate.
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
6
Scoateți cu grijă, cu două linguri.
7
Serviți cald sau rece. Păstrați proaspăt în frigider.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista