Tartele De Dovleac
Butternut Squash Tartlets ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 43 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat suplimentar, frunze de salvie, coji filo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Încercați Tartele De Dovleac, 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină, și Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Așezați dovleceii de nucă într-o tigaie cu jumătate de foaie de 17x12 inci.
Stropiți cu ulei de măsline; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se presară cu piper și sare. Prăjiți 30 până la 40 de minute sau până se rumenesc și se înmoaie, amestecând după 20 de minute. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 204°.
În robotul de bucătărie, puneți usturoiul. Acoperi; proces, cu impulsuri on-and-off, până la tocat.
Adăugați dovlecei de nucă, frișcă și salvie tocată. Acoperiți; procesați 1 până la 2 minute sau până când vasul este neted, răzuind ocazional.
Aliniați foaia de cookie sau tigaia cu jumătate de foaie cu folie. Puneți aproximativ 1 linguriță rotunjită amestec de dovlecei de nucă în fiecare coajă filo.
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când marginile se rumenesc. Scoateți imediat la raftul de răcire.
Se ornează cu frunze de salvie și piper.