Tartele De Dovleac

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tartletele de dovlecei de nucă. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 43 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de usturoi, dovlecei de nucă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină, Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, și Tartele de dovlecei cu Pesto de Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Așezați dovleceii de nucă într-o tigaie cu jumătate de foaie de 17x12 inci.
Stropiți cu ulei de măsline; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se presară cu piper și sare. Prăjiți 30 până la 40 de minute sau până se rumenesc și se înmoaie, amestecând după 20 de minute. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 400 F.
În robotul de bucătărie, puneți usturoiul. Acoperi; proces, cu impulsuri on-and-off, până la tocat.
Adăugați dovlecei de nucă, frișcă și salvie tocată. Acoperiți; procesați 1 până la 2 minute sau până când vasul este neted, răzuind ocazional.
Aliniați foaia de cookie sau tigaia cu jumătate de foaie cu folie. Puneți aproximativ 1 linguriță rotunjită amestec de dovlecei de nucă în fiecare coajă filo.
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când marginile se rumenesc. Scoateți imediat la raftul de răcire.
Se ornează cu frunze de salvie și piper.