Tartele De Ciuperci Sălbatice

Tartele De Ciuperci Sălbatice
Tartlets ciuperci sălbatice ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 1740 calorii, 42G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru $ 6.47 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: ciuperci, pătrunjel cu frunze plate, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Tarlete cu aromă de tarhon de afine sălbatice, crustă dulce cu ulei de migdale, Tartele De Ciuperci Mixte, și Tartele De Ciuperci Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotul și usturoiul, amestecând constant timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați ciupercile tocate. Gatiti pana cand ciupercile incep sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Transferați amestecul de ciuperci într-un robot de bucătărie și adăugați brânza de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați uleiul și pătrunjelul. Pulsați până când amestecul se reunește. Condimentează cu sare și piper și pulsează din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
6
Lingura de ciuperci de umplere în coji de tartlet și locul pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartletCoji De Tartlet
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Garnisiți cu ciuperci feliate și arpagic tocat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista