Tartele De Afine-Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tartletele de afine-portocale. Această rețetă servește 72 și costă 11 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 59 calorii. Un amestec de amidon de porumb, nuci, sos de afine cu fructe întregi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tartele de afine-pere cu înghețată de afine, Tartele De Cireșe-Afine, și Tartele Cu Miere De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți aluatul foietaj; rulați fiecare foaie într-un 10-in. pătrat.
Tăiați fiecare în 36 de pătrate. Apăsați ușor pătratele în cupe de briose miniaturale unse.
Se coace la 375 la 10 minute. Folosind capătul unui mâner de lingură de lemn, faceți un 1/2-in. indentare în centrul fiecăruia.
Într-un castron mic, combinați brânza, zahărul, merisoarele, oul și coaja de portocală.
Așezați aproximativ 1 linguriță de umplutură în fiecare ceașcă de briose.
Coaceți timp de 6-8 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.
Pentru topping, într-o cratiță mică, combinați sosul de afine și 3 linguri de apă.
Combinați amidonul de porumb și apa rămasă până se omogenizează; se amestecă treptat în amestecul de afine. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa. Lingură peste tartele.