Tartele Cu Plăcintă Cu Mere Caramel

Tartlets Caramel Apple Pie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 123 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de făină, zahăr, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 10%. Încercați Tartele De Mere-Caramel, Tartele calde de mere cu sos de vin roșu-Caramel, și Tartele de mere și chimen cu înghețată cu cuișoare de scorțișoară și sos de cidru-Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un bol mic; deoparte. Bateți zahărul și untul la viteza medie a unui mixer până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați vanilie și ou; bate bine.
Adăugați amestecul de făină; bateți la viteză mică până se amestecă bine. Formați aluatul într-o bilă și înfășurați în folie de plastic; înghețați 15 minute. Împărțiți aluatul în 16 porții egale. Apăsați ușor fiecare porție de aluat în părțile inferioare și în sus ale cupelor de brioșă miniaturale de 16 (1 3/4 inch) acoperite cu spray de gătit; deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați măr. Gatiti mere, amestecand frecvent, la foc mediu-mare 2 minute.
Adăugați caramelul și restul de 5 ingrediente; se amestecă bine. Lingura se umple uniform în cochilii.
Coaceți la 350 timp de 22 de minute.
Lăsați să se răcească în tigăi pe rafturi de sârmă. Desfaceți tartulele din părțile laterale ale tigăilor, folosind un cuțit sau o spatulă metalică îngustă.
Scoateți din tigăi; lăsați să se răcească complet pe rafturile de sârmă.