Tartele cu frangipan de nuc și banane

Tartele cu frangipan de nuc și banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Frangipane de nucă și tartele de banane. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 665 calorii, 8g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 8. Cap la magazin și ridica toate scop făină, sare, foietaj, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tartele Cu Zmeură Frangipane, Galette de cireșe negre și zmeură cu frangipan de nucă și ghimbir, și Tartele De Nuc.

Instrucțiuni

1
Amestecați primele 4 ingrediente în procesor până când nucile sunt măcinate fin. Folosind mixerul electric, bateți untul, 5 linguri de zahăr și zahărul brun în castron până se omogenizează. Bateți în ouă, apoi amestecul de nuc măcinat. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
NuciNuci
ZahărZahăr
OuăOuă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Întindeți fiecare foaie de patiserie pe o suprafață ușor făinată până la un pătrat de 10 inci. Folosind o placă cu diametrul de 5 inci ca ghid, decupați 4 runde din fiecare pătrat. Folosind vârful cuțitului mic, marcați cercul cu diametrul de 4 inci în centrul fiecărei runde de 5 inci (nu tăiați complet prin patiserie). Perforați bine centrele de 4 inci cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Așezați rondele de patiserie pe o foaie mare de copt. Se răcește până se răcește foarte mult, cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Întindeți 2 1/2 linguri de frangipan peste Centrul de 4 inci al fiecărei runde de patiserie (rezervați frangipanul rămas pentru o altă utilizare). Aranjați ovale de banane decorativ pe frangipan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Presărați banane pe fiecare tartă cu 1 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
ZahărZahăr
7
Coaceți până când patiseria devine aurie și bananele încep să se rumenească, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Periați bananele cu gem cald de caise. Cerneti zaharul pudra peste tartele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Gem De CaiseGem De Caise
BananeBanane
9
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista