Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Frangipane de nucă și tartele de banane. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 665 calorii, 8g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 8. Cap la magazin și ridica toate scop făină, sare, foietaj, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tartele Cu Zmeură Frangipane, Galette de cireșe negre și zmeură cu frangipan de nucă și ghimbir, și Tartele De Nuc.
Instrucțiuni
1
Amestecați primele 4 ingrediente în procesor până când nucile sunt măcinate fin. Folosind mixerul electric, bateți untul, 5 linguri de zahăr și zahărul brun în castron până se omogenizează. Bateți în ouă, apoi amestecul de nuc măcinat. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Nuci
Zahăr
Ouă
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Întindeți fiecare foaie de patiserie pe o suprafață ușor făinată până la un pătrat de 10 inci. Folosind o placă cu diametrul de 5 inci ca ghid, decupați 4 runde din fiecare pătrat. Folosind vârful cuțitului mic, marcați cercul cu diametrul de 4 inci în centrul fiecărei runde de 5 inci (nu tăiați complet prin patiserie). Perforați bine centrele de 4 inci cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
3
Așezați rondele de patiserie pe o foaie mare de copt. Se răcește până se răcește foarte mult, cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Întindeți 2 1/2 linguri de frangipan peste Centrul de 4 inci al fiecărei runde de patiserie (rezervați frangipanul rămas pentru o altă utilizare). Aranjați ovale de banane decorativ pe frangipan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Presărați banane pe fiecare tartă cu 1 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Zahăr
7
Coaceți până când patiseria devine aurie și bananele încep să se rumenească, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Periați bananele cu gem cald de caise. Cerneti zaharul pudra peste tartele.