Tartletele de căpșuni Necesită în jur 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 235 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână lămâie, smântână, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Ziua Mamei. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tartele Cu Căpșuni, Tartele Cu Căpșuni, și Tartele Brie Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: o spatulă offset, un tampon de siliciu, o foaie de copt, o formă mică de brioșă
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Foaie De Copt
Tava Pentru Brioșe
3
Puneți căpșunile pe o suprafață plană și tăiați-le, pe lățime, în felii groase de 1/4 inch. Feliile trebuie să fie suficient de subțiri pentru a se îndoi ușor atunci când le tăiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
4
Folosind un cojitor de legume și, cu o atingere ușoară, îndepărtați coaja de pe jumătate din lămâie. Încercați să îndepărtați coaja în bucăți mici și lăsați miezul (partea albă) în urmă. Sucați lămâia și varul și adăugați-le într-un castron împreună cu coaja, zahărul și căpșunile. Acoperiți vasul și dați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Legume
Suc
Lămâie
Zahăr
Var
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Bol
5
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Între timp, Cerneți zahărul pudră și făina într-un castron mediu. Folosiți-vă mâinile pentru a împinge zahărul și făina prin strecurătoare pentru a ușura. Se amestecă untul topit și sucul de portocale. Se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Suc De Portocale
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
Cuptor
6
Inversați o foaie de copt și puneți-o pe o suprafață plană. Înveliți-l cu un strat subțire de spray antiaderent ca măsură de precauție suplimentară împotriva lipirii. Lingurați o linguriță generoasă de aluat lângă colțul foii și folosiți o mică spatulă offset pentru a o întinde subțire într-un oval mic, imperfect. Aveți grijă să lăsați spațiu între fiecare oval, deoarece acestea se vor răspândi atunci când sunt coapte. Ar trebui să puteți încadra aproximativ 12 pe tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Foaie De Copt
7
Coaceți-le la cuptor până se rumenesc, aproximativ 5 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți tava din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Puneți tava lângă forma de brioșă inversată. Folosiți spatula offset pentru a ridica cojile, 1 câte 1, de pe tavă. Folosind degetele, puneți o coajă peste fundul de brioșă, apăsând în jos pentru a crea o coajă de tartă. Părțile laterale se vor suprapune sau vor fi mai înalte decât orificiul brioșei. Scopul tău este să faci o coajă de tartă pe care să o umpli cu căpșuni. Repetați cu cojile rămase. Lăsați-le să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Tava Pentru Brioșe
10
Se strecoară lichidul din căpșuni și se toarnă într-o tigaie mică. Reduceți la foc mediu până devine siropos și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Se toarnă înapoi peste căpșuni și se aruncă pentru a se amesteca. Reveniți la frigider pentru a se răci din nou. Când este gata de servit, puneți o mică bucată de smântână în partea de jos a fiecărei cochilii și deasupra cu câteva căpșuni.