Tartele Caramel-mere cu înghețată de scorțișoară-Rom
Tartele de Caramel-mere cu înghețată de scorțișoară-ROM ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Vara. Dacă aveți fleur de sel, ou, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare sunt Tartele de mere și chimen cu înghețată de scorțișoară-cuișoare și sos de cidru-Caramel, Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, și Cupcakes cu mere cu glazură de brânză cremă de scorțișoară și Caramel de miere.
Instrucțiuni
1
Folosind mixerul electric, bateți untul șizahăr în castron mediu până se amestecă. Ou Beatin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați făină și sare și bateți până laincorporate. Adunați aluatul în bilă; aplatizațiîn disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Folie
3
Împărțiți aluatul în 6 bucăți egale.Adunați fiecare piesă în minge, apoi aplatizațifiecare ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
4
Întindeți fiecare bucată de aluat pe o suprafață ușor făinată până la 4-până la 41/2-inch rotund.Apăsați 1 aluat rotund pe fund și pe partea superioară a tăvii de tartlet cu diametrul de 41/2 inci cu fundul detașabil. Pierce crusta peste tot cufurcă. Repetați cu rundele de aluat rămase.Congelați crustele 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți crustele până Lamaro auriu și coapte, aproximativ30 de minute. Cruste reci în tigăi pe rack.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Depozitați etanș în tigăi la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Combinați zahărul și1 / 4 cană de apă într-o cratiță medie grea. Stirover căldură medie-scăzută până când zahărul se dizolvă.Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul este chihlimbar adânc, ocazional periați părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie rotitoare, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Scoateți tigaia de pe foc.
3
Adăugați smântână, apoi unt șisare (amestecul va bule puternic). Se amestecăpână când orice bucăți de caramel se dizolvă și sosul este neted. faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte.Acoperiți și răciți. Reîncălziți la căldură medie-scăzută până când se poate turna înainte de utilizare.crumb topping / amestec de făină, brownsugar, și sare în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel Biți
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Sare
4
Adăugați nuci pecan șise amestecă până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
5
Adăugați untși procesați doar până când se formează mici aglomerări umede. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Acoperiți și răciți.Reîncălziți la căldură medie-scăzută până când se poate turna înainte de utilizare.
1
Amestecați făina, zahărul brun și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
2
Adăugați nuci pecan șise amestecă până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
3
Adăugați untși procesați doar până când se formează mici aglomerări umede. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Acoperiți și răciți.
1
Bateți zahărul brun șiamidon de porumb în castron pentru a se amesteca. Topiți untul întigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
Bol
2
Adaugapiese de mere si saut până aproape de licitație,aproximativ 10 minute.
3
Adăugați amestecul de zahăr brun; se amestecă până se dizolvă zahărul, apoi se adaugă următoarele 3ingrediente. Simmer până când sucurile sunt bubblingși ușor îngroșat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Zahăr
4
Se ia de pe foc. Se răcește complet.
5
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Aranjați tartletpans cu cruste pe foaia de copt cu margini.Spoon 11/2 linguri sos de caramel înfiecare crustă de tartlet. Împărțiți umplutura de mere răcităprintre cruste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Măr
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
6
Presărați firimituri topping uniform peste fiecare.
7
Coaceți până când umplutura de mere se umflă și toppingul este crocant și auriu,25 până la 30 de minute (sucurile pot trece peste bule de tigăi). Se răcește 5 minute, apoi se slăbesc cu atenție tartelele de pe părțile laterale ale tigăilor cu un cuțit mic și ascuțit și se îndepărtează părțile laterale ale tigaiei. Cooltartlets 10 minute, apoi puneți 1 tartleton cald pe fiecare din cele 6 plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Tigaie
8
Așezați lingura de scorțișoarăînghețată alături de fiecare și serviți.