Tartele Brie și nuc
Brie și Tartlets nuc este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 36 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 115 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați nuci, foi de foietaj, muștar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tartele Brie și nuc, Tartele cu ceapă roșie și Brie, și Tartele Brie Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
Rulați foaia într-un pătrat de 14 inci.
Tăiați în pătrate de 36 (2 1/4 inch). Apăsați ușor fiecare pătrat în fiecare secțiune de 3 (1 3/4-inch) mini brioșe.
Tăiați brânza în 36 de bucăți, cu grosimea de aproximativ 1 x 1/2 inch. Amestecați nucile, zahărul brun și muștarul într-o ceașcă mică. Lingurați aproximativ 1/4 linguriță din amestecul de zahăr pe fundul fiecărui pătrat de patiserie. Completați fiecare cu o bucată de brânză.
Coaceți tartulele timp de 15 minute sau până devin aurii.
Lăsați să se răcească 5 minute pe un suport de sârmă.