Tarte Tatin-tartelete Tatin-Tarte Tatin la ratatouille

Tarte Tatin-tartelete Tatin-Tarte Tatin la ratatouille
Ratatouille Tatin Tartlets-Tartelettes Tatin la ratatouille ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 75 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 207 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de acoperire, spălați vinetele și tăiați-le în cuburi. puneți-le într-o sită și străluciți, încălziți uleiul de măsline în oala preferată pentru mâncare la foc mic . când și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Tartele Cu Mango Tatin, Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), și Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați vinetele și tăiați-le în cuburi mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Puneți-le într-o sită și străluciți cu sare. Puneți deoparte 30 mns (făcând acest lucru, vinetele sunt mai fragede când sunt fierte).Se spală dovleceii și ardeii și se taie cubulețe mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în oala preferată pentru mâncare la foc mic (am folosit Le Creuset). Când este fierbinte, adăugați ceapa galbenă tocată și usturoiul tocat și gătiți la foc mediu până când legumele sunt mai moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați pudra de coriandru și continuați să gătiți până când parfumul coriandrului poate fi mirosit. Apoi adăugați dovleceii și amestecați. Gatiti pentru cateva mns pana cand este mai moale, apoi scoateti din oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Încălziți încă o lingură de ulei de măsline în oală și gătiți ardeii. Când este mai moale, remove.Do același lucru cu vinetele, apoi adăugați dovleceii și ardeii rezervați cu cimbru și gătiți aproximativ 10 mns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați roșiile cherry spălate rămase intacte. Gatiti pentru 5 mns. În total, timpul de gătire variază de la 30 la 40 mns (amintiți-vă că legumele se vor găti în cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Adăugați apoi coriandrul tocat, busuiocul și pătrunjelul și oțetul balsamic și amestecați. Legumele tale ar trebui să fie moi. Dacă este încă greu, prelungiți timpul de gătit.Preîncălziți cuptorul la 400 F (200 C).Radeți brânza subțire.Ungeți 6 forme individuale de cuptor din ceramică (puteți alege să faceți și o tartă mare).în fiecare matriță, așezați legumele până la margine (asigurați-vă că nu adăugați sucul din ratatouille, deoarece legumele vor da mai mult suc în timp ce gătiți la cuptor).Se acoperă cu brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Rulați aluatul (grosime medie) și tăiați 6 cercuri de aluat mai mari decât formele.Acoperiți legumele cu un cerc de aluat și cu ajutorul unei lame de cuțit, introduceți marginea aluatului în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Puneți tartulele în cuptor și gătiți timp de aproximativ 25 mns (pentru tartele) sau până când aluatul are o culoare aurie frumoasă (aveți nevoie de mai mult timp pentru o tartă mare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Lăsați să se răcească câteva mns înainte de a rula o lamă ascuțită de cuțit în jurul matriței, pentru a ajuta la desfacerea tartelor.Luați o farfurie de servire și așezați o tartă pe fiecare farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Ingrediente

1lingura. otet de vin rosuUngeți 6 forme individuale de cuptor din ceramică (puteți alege să faceți și o tartă)Ungeți 6 forme individuale de cuptor din ceramică (puteți alege să faceți și o tartă)1(vinete)Rulați grosimea aluatului) și tăiați 6 cercuri de aluat mai mari decât matrițeleRulați grosimea aluatului) și tăiați 6 cercuri de aluat mai mari decât matrițele75puțin dovlecel tocatRadeți brânza subțireRadeți brânza subțire75puțin dovlecel tocatAdăugați roșiile cherry spălate rămase intacte. Gatiti pentru 5 mns. În total, timpul de gătire variază de la 30 la 40 mns (amintiți-vă că legumele se vor găti în cuptor)Adăugați roșiile cherry spălate rămase intacte. Gatiti pentru 5 mns. În total, timpul de gătire variază de la 30 la 40 mns (amintiți-vă că legumele se vor găti în cuptor)75puțin dovlecel tocatAdăugați apoi coriandrul tocat, busuiocul și pătrunjelul și oțetul balsamic și amestecați. Legumele tale ar trebui să fie moi. Dacă este încă greu, prelungiți timpul de gătitAdăugați apoi coriandrul tocat, busuiocul și pătrunjelul și oțetul balsamic și amestecați. Legumele tale ar trebui să fie moi. Dacă este încă greu, prelungiți timpul de gătit1-2 linguri ulei de masline extravirginAdăugați pudra de coriandru și continuați să gătiți până când parfumul coriandrului să fie mirosit. Apoi adăugați dovleceii și amestecați. Gatiti timp de 3 mns pana se inmoaie, apoi scoateti din oalaAdăugați pudra de coriandru și continuați să gătiți până când parfumul coriandrului să fie mirosit. Apoi adăugați dovleceii și amestecați. Gatiti timp de 3 mns pana se inmoaie, apoi scoateti din oala1miciSpălați vinetele și tăiați-le în cuburi. Puneți-le într-o sită și străluciți cu sare. Puneți deoparte 30 mns (făcând acest lucru, vinetele sunt mai fragede când sunt fierte)Spălați vinetele și tăiați-le în cuburi. Puneți-le într-o sită și străluciți cu sare. Puneți deoparte 30 mns (făcând acest lucru, vinetele sunt mai fragede când sunt fierte)75puțin dovlecel tocatLăsați să se răcească timp de 3 mns înainte de a rula o lamă de cuțit ascuțită în jurul matriței, pentru a ajuta la desfacerea tartelorLăsați să se răcească timp de 3 mns înainte de a rula o lamă de cuțit ascuțită în jurul matriței, pentru a ajuta la desfacerea tartelor1parmezan rasÎncălziți un alt ulei de măsline în oală și gătiți ardeii. Când este mai moale, îndepărtațiÎncălziți un alt ulei de măsline în oală și gătiți ardeii. Când este mai moale, îndepărtați1(vinete)Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în oala preferată pentru mâncare la foc mic (am folosit Le Creuset). Când este fierbinte, adăugați ceapa galbenă tocată și usturoiul tocat și gătiți la foc până când legumele sunt mai moiÎncălziți 1 lingură de ulei de măsline în oala preferată pentru mâncare la foc mic (am folosit Le Creuset). Când este fierbinte, adăugați ceapa galbenă tocată și usturoiul tocat și gătiți la foc până când legumele sunt mai moi75puțin dovlecel tocatSe spală dovleceii și ardeii și se taie cubulețe miciSe spală dovleceii și ardeii și se taie cubulețe mici75puțin dovlecel tocatAcoperiți legumele cu un cerc de aluat și cu ajutorul unei lame de cuțit, introduceți marginea aluatului în interiorAcoperiți legumele cu un cerc de aluat și cu ajutorul unei lame de cuțit, introduceți marginea aluatului în interior75puțin dovlecel tocatPuneți tartulele în cuptor și gătiți timp de aproximativ 25 mns (pentru tartele) sau până când aluatul are o culoare aurie frumoasă (aveți nevoie de mai mult timp pentru o tartă mare)Puneți tartulele în cuptor și gătiți timp de aproximativ 25 mns (pentru tartele) sau până când aluatul are o culoare aurie frumoasă (aveți nevoie de mai mult timp pentru o tartă mare)1pentru fiecare.Luați o farfurie și așezați o tartă pe fiecare farfurieLuați o farfurie și așezați o tartă pe fiecare farfurie75puțin dovlecel tocatSe acoperă cu brânză rasăSe acoperă cu brânză rasă75puțin dovlecel tocatFaceți același lucru cu vinetele, apoi adăugați dovleceii și ardeii rezervați cu cimbru și gătiți aproximativ 10 mnsFaceți același lucru cu vinetele, apoi adăugați dovleceii și ardeii rezervați cu cimbru și gătiți aproximativ 10 mns75puțin dovlecel tocatÎn fiecare matriță, așezați legumele până la margine (asigurați-vă că nu adăugați sucul din ratatouille, deoarece legumele vor da mai mult suc în timp ce gătiți la cuptor)În fiecare matriță, așezați legumele până la margine (asigurați-vă că nu adăugați sucul din ratatouille, deoarece legumele vor da mai mult suc în timp ce gătiți la cuptor)2002 linguri de unt nesaratPreîncălziți cuptorul la 400 FPreîncălziți cuptorul la 400 F

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată de fructe de pădure roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Chinculteau Pindefleurs permite înflorirea fructelor sale proaspete. Păstrat într-o pivniță, derulează un gust lung și mătăsos în gură, semnul Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții75
Scor De Sănătate24
Revista