Tarte Tatin-tartelete Tatin-Tarte Tatin la ratatouille
Ratatouille Tatin Tartlets-Tartelettes Tatin la ratatouille ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 75 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 207 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de acoperire, spălați vinetele și tăiați-le în cuburi. puneți-le într-o sită și străluciți, încălziți uleiul de măsline în oala preferată pentru mâncare la foc mic . când și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Tartele Cu Mango Tatin, Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), și Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Spălați vinetele și tăiați-le în cuburi mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Puneți-le într-o sită și străluciți cu sare. Puneți deoparte 30 mns (făcând acest lucru, vinetele sunt mai fragede când sunt fierte).Se spală dovleceii și ardeii și se taie cubulețe mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în oala preferată pentru mâncare la foc mic (am folosit Le Creuset). Când este fierbinte, adăugați ceapa galbenă tocată și usturoiul tocat și gătiți la foc mediu până când legumele sunt mai moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați pudra de coriandru și continuați să gătiți până când parfumul coriandrului poate fi mirosit. Apoi adăugați dovleceii și amestecați. Gatiti pentru cateva mns pana cand este mai moale, apoi scoateti din oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Încălziți încă o lingură de ulei de măsline în oală și gătiți ardeii. Când este mai moale, remove.Do același lucru cu vinetele, apoi adăugați dovleceii și ardeii rezervați cu cimbru și gătiți aproximativ 10 mns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați roșiile cherry spălate rămase intacte. Gatiti pentru 5 mns. În total, timpul de gătire variază de la 30 la 40 mns (amintiți-vă că legumele se vor găti în cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
7
Adăugați apoi coriandrul tocat, busuiocul și pătrunjelul și oțetul balsamic și amestecați. Legumele tale ar trebui să fie moi. Dacă este încă greu, prelungiți timpul de gătit.Preîncălziți cuptorul la 400 F (200 C).Radeți brânza subțire.Ungeți 6 forme individuale de cuptor din ceramică (puteți alege să faceți și o tartă mare).în fiecare matriță, așezați legumele până la margine (asigurați-vă că nu adăugați sucul din ratatouille, deoarece legumele vor da mai mult suc în timp ce gătiți la cuptor).Se acoperă cu brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
8
Rulați aluatul (grosime medie) și tăiați 6 cercuri de aluat mai mari decât formele.Acoperiți legumele cu un cerc de aluat și cu ajutorul unei lame de cuțit, introduceți marginea aluatului în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Puneți tartulele în cuptor și gătiți timp de aproximativ 25 mns (pentru tartele) sau până când aluatul are o culoare aurie frumoasă (aveți nevoie de mai mult timp pentru o tartă mare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
10
Lăsați să se răcească câteva mns înainte de a rula o lamă ascuțită de cuțit în jurul matriței, pentru a ajuta la desfacerea tartelor.Luați o farfurie de servire și așezați o tartă pe fiecare farfurie.
Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.