Tarte Tatin cu dovleac condimentat și cartofi dulci

Tarte Tatin cu dovleac condimentat și cartofi dulci
Tarte Tatin cu dovleac condimentat și cartofi dulci necesită în jur 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 824 calorii. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pudră de ardei iute, roșii de viță de vie, foietaj gata rulat și coriandru măcinat. 18 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cakespy: Cartofi Dulci Tarte Tatin, Butternut Squash Tarte Tatin, și Butternut Squash Tarte Tatin.

Instrucțiuni

1
Puneți o cratiță mare cu apă la fiert. Pătrundeți dovleceii cu un cuțit mare și greu, apoi curățați fiecare pană și semințe cu o lingură ascuțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Tăiați atât dovleceii, cât și cartofii dulci în bucăți mari, cam de mărimea marshmallows prăjite. (Dacă cartofii dulci sunt lungi și subțiri, bucățile diagonale arată mai bine.) Aruncați bucățile în apa clocotită, acoperiți tigaia și readuceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți capacul și gătiți timp de 5 minute sau până când este ușor fraged, apoi scurgeți și lăsați să se răcească.
4
Tăiați fiecare ceapă în 6 pene groase, lăsând puțin din rădăcină atașată, astfel încât straturile să nu se destrame. Puneți o tigaie mare, antiaderentă, de aproximativ 30cm/12in de la margine la margine, peste o flacără medie-mare. (Ai nevoie de o tigaie cu un mâner rezistent la cuptor, și weve o ofertă pe una, dreapta jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Încălziți untul și uleiul, apoi răsturnați ceapa și prăjiți 4-5 minute, amestecând des, până se colorează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Păstrând grăsimea la foc mic, adăugați usturoiul și prăjiți timp de 1 minut, amestecând aproape constant, astfel încât să se coloreze, dar să nu ardă. Se amestecă coriandrul, chimenul și pudra de ardei iute și se prăjesc un minut, amestecând continuu. Prăjiți roșiile, tăiate cu fața în jos în tigaie, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți tigaia de pe foc, apoi amestecați ușor semințele de kalonji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați dovleceii și cartofii dulci și, folosind 2 spatule sau linguri de lemn, aruncați cu grijă bucățile până când sunt bine acoperite în grăsimea siropoasă și picantă. Se condimentează, apoi se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Întindeți patiseria astfel încât laturile mai scurte să fie de 30cm/12in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Așezați-l peste legume, apoi tăiați bine patiseria în jurul marginii tigaiei cu un cuțit mic sau foarfece, aruncând garniturile (sau folosindu-le pentru o altă rețetă). Dați la frigider întregul ansamblu timp de cel puțin 30 de minute (sau vedeți înainte, mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
11
Preîncălziți cuptorul la 220C/gaz 7 / ventilator 200C.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Ungeți patiseria cu spălarea ouălor, apoi glisați tigaia pe raftul din mijloc al cuptorului. Gatiti aproximativ 25 de minute, verificand la jumatate daca patiseria nu se rumeneste prea repede: daca este, reduceti focul cu 10 grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Îndepărtați când sucurile clocotesc în jurul marginilor și patiseria este maro-auriu închis.
14
Folosiți o cârpă groasă de cuptor pentru a scoate tigaia din cuptor și lăsați-o înfășurată ferm în jurul mânerului pentru a evita arsurile. Pentru a servi tarta, răsturnați o farfurie mare și plată peste tigaie și răsturnați tarta pe ea sau altfel, serviți-o direct din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Tarte Tatin. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista