Tarte Tatin

Tarte Tatin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarte Tatin. Această rețetă face 8 porții cu 612 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți CR aproxormme fra fra, zahăr, mere aromate de aur—decojite, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tarte Tatin cu aromă de ceai (tarte Tatin au TH 8), Tarte Tatin, și Tarte Tatin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul foietaj gros de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Tăiați o rundă de 12 inci, transferați-o pe o foaie de copt și dați-o la frigider; rezervați resturile de patiserie pentru o altă utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Într-o tigaie din fontă de 10 inci, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați zahărul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când zahărul se dizolvă și amestecul ajunge la foc mic, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Se ia de pe foc. Aranjați jumătățile de mere stând în poziție verticală în tigaie în 2 cercuri concentrice confortabile. Reveniți la foc și gătiți netulburat până se formează un caramel chihlimbar, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Acoperiți merele cu foietajul și coaceți aproximativ 40 de minute, până când patiseria este aurie și merele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se lasă să se răcească 15 minute.
9
Așezați o farfurie mare deasupra tigaiei și răsturnați cu grijă tarta.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se servește cald cu crme frache.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista