Tarte Tatin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarte Tatin. Această rețetă face 8 porții cu 612 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți CR aproxormme fra fra, zahăr, mere aromate de aur—decojite, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tarte Tatin cu aromă de ceai (tarte Tatin au TH 8), Tarte Tatin, și Tarte Tatin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul foietaj gros de 1/8 inch.
Tăiați o rundă de 12 inci, transferați-o pe o foaie de copt și dați-o la frigider; rezervați resturile de patiserie pentru o altă utilizare.
Într-o tigaie din fontă de 10 inci, topiți untul.
Adăugați zahărul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când zahărul se dizolvă și amestecul ajunge la foc mic, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc. Aranjați jumătățile de mere stând în poziție verticală în tigaie în 2 cercuri concentrice confortabile. Reveniți la foc și gătiți netulburat până se formează un caramel chihlimbar, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Acoperiți merele cu foietajul și coaceți aproximativ 40 de minute, până când patiseria este aurie și merele sunt fragede.
Se lasă să se răcească 15 minute.
Așezați o farfurie mare deasupra tigaiei și răsturnați cu grijă tarta.
Se servește cald cu crme frache.