Tarte Tatin

Tarte Tatin
Tarte Tatin este o vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 277 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de unt, CR corincme fra corincche, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Tarte Tatin cu aromă de ceai (tarte Tatin au TH 8), Tarte Tatin, și Tarte Tatin.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Așezați făina și sarea într-un castron mediu; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Combinați 2 linguri de apă și ou, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de făină, amestecând doar până la umezeală. Întoarceți aluatul pe o bucată mare de folie de plastic rezistentă; frământați ușor de 5 ori (aluatul va fi lipicios). Pat aluat într-un disc. Acoperiți cu folie de plastic suplimentară; se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Combinați restul de 1/4 cană de apă și zahăr într-o tigaie din fontă de 9 inci la foc mediu-mare. Gatiti 10 minute sau pana devin aurii, amestecand doar pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se ia de pe foc; se amestecă ușor în cercuri mici pentru a distribui uniform zahărul gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
8
Lăsați să stea 5 minute.
9
Aranjați sferturile de mere strâns într-un model circular peste zahăr în tigaie, începând de la marginea exterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Tăiați 2 sferturi de mere în jumătate și aranjați, cu punctele în sus, în centrul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Puneți tigaia la foc mediu; gatiti 20 de minute (nu amestecati), presand usor merele pentru a extrage sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute.
13
Presară scorțișoară peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
14
Îndepărtați folia de plastic care acoperă aluatul. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; rulați aluatul într-un cerc de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
15
Așezați peste amestecul de mere, potrivind aluatul între mere și tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește 10 minute. Inversați tarta pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
17
Se servește cu crme frache.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista