Tarte savuroase (aka Quiche!)
Tarte savuroase (aka Quiche!) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 252 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 6 și costă $1.2 Pe portie. Un amestec de ardei, spanac, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Tarte Quiche, Tarte Cu Ouă Sărate, și Bacon Quiche Tarte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti crusta, îndepărtați aluatul și lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei înainte de a rula pe o suprafață ușoară făinată într-o crustă groasă de 1/8 inch.
Transferați în tava de tartă și apăsați ușor crusta în marginile tigaiei, tăind orice crustă în exces. Înfășurați crusta (în tigaie) în folie de plastic și dați-o la frigider timp de 1 oră sau până la 24 de ore.Ardei roșu prăjit și tartă Feta
Servește 6-82 ardei roșii, curățați și înjumătățiți1 spanac congelat, cutie de 10 uncii 4 uncii brânză feta sfărâmată8 ouă întregi2 căni jumătate și jumătate1 / 2 linguriță oregano1 / 2 linguriță sare1 / 2 linguriță piper negru crăpat
Prăjiți ardeii roșii, cu pielea în sus, sub broiler și până când pielea este complet înnegrită (10-15 minute).
Scoateți din cuptor și puneți ardeii într-o pungă de plastic sigilată pentru a se răci. Între timp, tapetați crusta de tartă cu folie și adăugați greutăți pentru plăcintă.
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Îndepărtați greutățile plăcintei, aruncați folia și puneți crusta deoparte.
Scoateți pielea carbonizată din ardei și aruncați-o. Se toacă ardeii. Într-un castron mare, bateți ușor ouăle împreună, apoi adăugați jumătate și jumătate, oregano, sare și piper.
Se amestecă bine cu un tel.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Întindeți ardeii, spanacul și brânza feta uniform pe fundul crustei de tartă. Turnați ușor amestecul de ouă deasupra, având grijă să nu umpleți prea mult. Întoarceți tarta la cuptor și coaceți până când este ușor aurie deasupra și o scobitoare iese curată, aproximativ o oră.
Lăsați să se răcească ușor înainte de a scoate janta exterioară din tigaia pentru tartă și de a servi.Facebook
Un Comentariu Comentarii Feed
Nume (obligatoriu)Mail (nu va fi publicat) (obligatoriu) website anterior